marți, 9 februarie 2021

EXCLUSIV: Fotbal liga a 3-a, Seria I | Modibo Keita "PRINDE TRANSFERUL VIEȚII" în ultima zi: FC Noah Jurmala (LETONIA -Premiere Legue) este viitoarea destinație a lateralului malinez de la CSM Ceahlăul!

Iată că în decurs de un an și jumătate, ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a rămas fără cei 3 jucători din Mali aduși în vara trecută la Piatra Neamț.
Primul a plecat fundașul central Fomba Bourama la Politehnica Iași, pe urmă a ajuns la Chindia Târgoviște sub formă de împrumut, apoi a fost rândul mezinului Sory Diarra să facă pasul la liga a 2-a, mai întâi la Petrolul Ploiești, iar din această iarnă la Unirea Slobozia, sub conducerea lui Adi Mihalcea, tot la liga a 2-a, pentru ca în ultima zi de mercato, fundașul lateral stânga Modibo Keita să se transfere la o formație din Premiere League - Letonia, FC Noah Jurmala.
Modibo Keita a mai fost în probe cât a activat la gruparea nemțeană pe la Chindia Târgoviște și Politehnica Iași - aici am exemplificat doar cluburile de L1 din România, însă se pare că impresarii și conducătorii cluburilor interesate nu s-au înțeles la vremea respectivă la procente.
Cum lucrurile s-au precipitat în ultima vreme iar clubul cu care era în negocieri fundașul lateral din Mali, a obținut licența pentru a participa din acest an 2021 în Premiere League din Letonia (prima competiție din această țară, ce numără din acest an -10 formații), se pare că toți cei împlicați în tranzacție au ajuns la un numitor comun, iar Modibo Keita, va schimba aerul de munte, de la Piatra Neamț cu aerul marin din Letonia, acolo, unde cu siguranță, așa ambițios cum îl știm sigur se va face remarcat.
Prin plecarea lui Modibo Keita în Letonia, clubul ACSM Ceahlăul Piatra Neamț  va cauta să acopere poziția de apărător stânga cu o mutare pe care o vom prezenta atunci când ea va fi verificată din mai multe surse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | S-a RUPT lanțul de IUBIRE! ACSM Ceahlăul a RĂMAS fără antrenor principal!

  " Jos pălăria, Cristian Pustai! Antrenorul Cristian Pustai și CSM Ceahlăul Piatra Neamț au ajuns la concluzia că este timpul despărți...