sâmbătă, 13 februarie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | AMICAL: ACSM Ceahlăul victorie mai clară decât o arată scorul în fața "aviatorilor" din L2. Andrei Mateiciuc și Răzvan Pîntea au marcat într-un joc controlat în mare parte de elevii lui Gabriel Rădulescu

Disputată într-un adevărat decor hiberal, cu câteva grade sub zero, cu o suprafață de joc degajată de zăpadă dar extrem de alunecoasă, pietrenii de la ACSM Ceahlăul și băcăuanii de la CS Aerostar s-au confruntat de la ora 11:00, pe terenul III sintetic din cadrul "complexului sportiv Ceahlăul " într-o ultimă partidă de verificare pentru formația de liga a 2-a înaintea jocului oficial cu Unirea Slobozia din prima etapă din 2021.
Dacă Aerostar a folosit o formație echilibrată, în care s-au regăsit și câțiva jucători utilizați de Daniel Munteanu și în partida de verificare de ieri cu ACS Foresta Suceava, profesorul Gabriel Rădulescu a suprins pe toată lumea trimițând în "primul 11" o serie de jucători mai puțin familiarizați cu statutul de titulari, iar abordarea startului de joc a suprins în primul rând prin pressingul avansat în jumătatea băcăuană, pietrenii reușind numeroase recuperări în jumătatea adversă, atacuri purtate pe benzi, urmate de centrări în gura porții care au destabilizat în dese rânduri apărarea greoaie a Aerostarului.
La o astfel de fază, underul Alexandru Anton a reușit o intercepție în treimea Bacăului, a urmat o accelerare scurtă și o centrare de calitate care a fost fructificată de Andrei Mateiciuc, simplu și eficient pentru 1-0! Era min.18 și lucrurile bune din tabăra pietrenilor aveau să continue până spre finalul primei reprize.
Același Mateiciuc a mai înscris odată după ce l-a driblat pe Cebotari, însă Vali Avădanei a anulat reușita lui Andrei, corect, pe motiv de ofsaid, apoi în decurs de 2 minute, în minutele 34 și 36, același Mateiciuc a fost aproape de dublă, la una din faze, atacantul nemțenilor a alunecat în momentul șutului decisiv.
Pe finalul primei reprize Aerostar are 2 bune oportunități de a egala în minutele 42 și 43, însă la una din faze se opune Teo Cîmpianu, iar la cealaltă, o lovitură de cap în urma unei lovituri de colț de partea stângă, trece de puțin pe lângă stâlpul din stânga lui Cîmpianu.
Pe parcursul celei de-a 2-a reprize, CSM Ceahlăul utilizează toți jucătorii aflați la dispoziție, singurele absențe fiind Vlăduț Andreș, Antonio Agafiței, Ov.Toma și Șt.Istrati.
Jocul nu își schimbă prea mult caracteristicile, pietrenii au acum un joc de posesie mai bun, controlează jocul cu autoritate, în timp ce Aerostar trăiește din raidurile lui Mihalcea, din fixările lui Vraciu sau din demarcările false ale lui Oteliță, cel care obsesiv, înceacă acțiuni din stânga spre centru, însă Song a făcut o partidă foarte bună astăzi în centrul apărării, iar lateralii Iorga, Moroșanu și noul venit Cristi Ursu au jucat decent, aproape de potențialul lor maxim. 
Cîmpianu în ciuda unor imprecizii la unele degajari cu piciorul, are câteva intervenții care dau încredere echipei, pe final prind minute și mai tinerii Ștefănescu și Gurău, iar în ofensivă, Barb, Mihalache, Curpăn și mai ales R.Pîntea ratează ocazii monumentale.
În min.54, golul de 2-0 este reușit de R.Pîntea, cel care transformă o lovitură liberă de la circa 23-24 de metri central și cu ajutorul zidului.
Finalul aparține cum am mai spus CSM-ului, pietrenii au arătat foarte bine și fizic, însă trebuie să ținem cont că 5 din jucătorii Aerostarului au prins minute și în amicalul de ieri cu Foresta.

ACS Ceahlăul: T.Cîmpianu – G.Iorga, Al.Song, C.Șincu, C.Ursu – A.Anton, Al.Gîrniață, M.Matei, Al.Crap – R.Vasile, A.Mateiciuc

Au mai intrat: M.Chelaru – D.Moroșanu, M.Cojocaru, D.Botezatu, A. Curpăn, C.Barb, R.Hodorogea, R.Pîntea, R.Mihalache, Al.Ștefănescu, Al.Gurău, M.Cojoc

Nu au jucat: Vlăduț Andreș, Antonio Agafiței, Ov.Toma și Șt.Istrati

CS Aerostar Bacău: Cebotari - Alecsandru, Chirilă, D.Munteanu, Bobornac, Mihalcea, P.Popescu, Burlacu, Oteliță, Tofan, Vraciu

Au mai intrat: Belciu, Condruț.

Pentru ACSM Ceahlăul urmează pe 20 februarie, amicalul de la Tărlungeni cu SR Brașov de la orele 13:30, pe 27 februarie un amical cu CSM Bucovina Rădăuți, iar pe 6 martie, un ultim test cu CSM Focșani pe Milcovul.


Galerie foto: Se va updata












































































































































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-off | Unirea Slobozia a promovat MATEMATIC în Superligă! Gloria Buzău și FK Csikszereda continuă duelul la distanță pentru al 2-lea loc DIRECT promovabil!

  Play-off: Etapa a 6-a (24-25 aprilie) CSC 1599 Șelimbăr 2-2 FK Csikszereda CS Mioveni ...