joi, 11 februarie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Cine este COMES, noul SPONSOR oficial al CSM Ceahlăul Piatra Neamț și care este PROIECȚIA pentru viitorul imediat al fotbalului la Piatra Neamț

 

Au trecut 2 zile de la Conferința de presă organizată de clubul ACSM Ceahlăul Piatra Neamț - locul 6 în seria I a ligii a 3-a după 10 etape, o grupare care are nevoie în 2021 de un PARCURS FĂRĂ GREȘEALĂ pentru a mai aspira la locurile de baraj, obiectiv impus și asumat răspicat de conducerea executivă, tehnică dar și de lotul de jucători.
Multă lume din afara orașului Piatra Neamț sau a județului Neamț se întreabă pe bună dreptate dacă acest lucru poate fi posibil, dar mai ales cine este noul INVESTITOR, cum de a ajuns la CSM Ceahlăul, dacă este o INVESTIȚIE pe termen lung, care sunt șansele ca acest PROIECT NOU, numit CSM Ceahlăul, pornit în vara lui 2016 să se dezvolte, pentru ca într-un interval de timp nu prea îndepărtat să se vorbească din nou, de fotbal la nivelul primei ligi la Piatra Neamț, un oraș ce respiră pentru fotbal și care deține la ora actuală cea mai modernă bază sportivă din Moldova.
Anton Măzărianu - director general și CO Comes Săvinești:
" Bună ziua și bine ați venit, după cum știți compania Comes este o firmă de producție, echipamente sub presiune pentru industria chimică și petrochimică. Clienții noștri importanți sunt rafinăriile din toată lumea, cu export în cuantum de 70% și vânzare pe piața internă de 30%, cu un număr de angajați în jur de 230 și cu alți 40 în curs de angajare. Suntem o companie cu investiții în trecut, în prezent și bineînțeles cu planuri de dezvoltare și în viitor. O firmă foartă solidă în ultimii ani, numai pe trend pozitiv în ultimii 6 ani și sperăm să fie și de acum înainte. 
Referitor la fotbal, m-am alăturat acestui proiect, pentru că am considerat că atunci când obținem ceva dintr-o zonă, dintr-o comunitate, să returnăm și cea înapoi, am ales sportul, pentru că așa am considerat noi și pentru că în ultima perioadă la nivel local dar și național, sportul s-a deteriorat, nu au mai fost susținători importanți și consider eu că ar trebui totuși să reluăm ceea ce a fost odată în sportul românesc, iar cu implicarea noaastră, a mediului de afaceri și chiar a autorităților locale, putem să reînviem sportul din România. "
Legat de implicarea Comes la CSM Ceahlăul, de investiții, planuri de viitor și readucerea clubului de fotbal din Piatra Neamț sub scena reflectoarelor, în primele ligi din România ÎNTR-UN INTERVAL DE TIMP CÂT MAI SCURT, d-nul Anton Măzărianu ne-a declarat în continuare următoarele:
" Îmi doresc din tot sufletul să avem numai de câștigat, să facem o impresie foarte foarte bună până în momentul în care ajungem în L1 și nu numai. Așa cum v-am dezvăluit într-un cuvânt planurile sunt foarte mari! Ne dorim să atragem suporteri pe stadion, ne dorim să avem o echipă foarte foarte bună, să luptăm pentru primele locuri în campionatul ligii I. Vă mulțumim foarte mult și sper să nu vă dezamăgim! "
Noul investitor - COMES Săvinești nu va intră însă și în organigrama clubului, d-nul director general Anton Măzărianu, considerând că cei care au ridicat acest proiect de la zero, atunci când a fost greu pentru fotbalul din Piatra Neamț, merită să aibă întâietate, la fel de altfel cum se întâmplă și într-o afacere.
" Clubul a trecut printr-o perioadă mai dificilă în anii trecuți, în ultimii 2-3 ani de zile, fapt pentru care staff-ul merită toate laudele mele, pentru faptul că au rezistat, când puteau foarte bine să plece. Le dăm o șansă tuturor să se afirme, dar pe de altă parte, vreau să aduc la cunoștință d-nilor antrenori faptul că în liga a 2-a nu vreau să stăm decât un singur an! Nu vreau să zăbovim prea mult pe acolo. Așa că are de treabă d-nul antrenor...de rest ne ocupăm noi!  Sperăm să obținem în continuare sprijin și din partea Primăriei Piatra Neamț dar și a Consiliului Județean Neamț. Vom face tot posibilul ca echipa să aibă tot ceea ce le trebuie pentru ca să-și atingă obiectivele propuse. Noi am trecut cu toții în această perioadă de pandemie printr-o situație dificilă, dar atât timp cât am decis să mă alătur acestui proiect, cu siguranță, vom găsi toate pârghiile necesare să putem susține clubul, nu numai eu, ci și prin cooptarea de alți SPONSORI IMPORTANȚI, care vor dori să se alăture acestui PROIECT, pentru a putea asigura un buget care să ne permită atingerea obiectivelor pe care ni le-am propus, de accedere în ligiile superioare " 

Materialul video INTEGRAL îl puteți urmări AICI: https://dai.ly/x7z7qt0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | S-a RUPT lanțul de IUBIRE! ACSM Ceahlăul a RĂMAS fără antrenor principal!

  " Jos pălăria, Cristian Pustai! Antrenorul Cristian Pustai și CSM Ceahlăul Piatra Neamț au ajuns la concluzia că este timpul despărți...