marți, 9 februarie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Foto + Video: ACSM Ceahlăul și-a prezentat astăzi SPONSORUL principal: COMES SĂVINEȘTI. Ambiții de promovare încă din acest sezon. Conferința de presă INTEGRAL cu participarea președintelui Cătălin Roca, director administrativ - Anton Măzărianu, antrenorul principal Gabriel Rădulescu și jucătorii Copoț-Barb și Richardo Mihalache

 

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț este pe locul 6 în seria I a ligii a 3-a, cu 16 puncte după 10 etape, la 6 puncte distanță de trioul fruntaș format din CS Știința Miroslava, ACS Foresta Suceava și CSM Bucovina Rădăuți, la 2 puncte de ACS Hușana Huși și la 1 punct în spatele Șomuzului din Fălticeni însă pentru pietreni acest sezon nu s-a încheiat!
Oficializarea parteneriatului cu noul sponsor principal - COMES Săvinești realizată astăzi public într-o conferință de presă la Grand Plazza Hotel - sala Baroque, dă liniște financiară, încredere și dorință de afirmare în familia ACSM Ceahlăul Piatra Neamț care se află în fața unei provocări inedite: 8 meciuri, 8 finale, 8 victorii, singurul obiectiv care este asumat de conducători, staff și lotul de jucători.
Cu drepturile salariale la zi, pietrenii au parcurs până acum 4 săptămâni de pregătire în cele mai bune condiții, ultimele 10 zile, Barb & Co fiind în cantonament la stadion, perioadă în care s-a lucrat intens, cu 2 antrenamente zilnice, menite să acumuleze, forță, viteză, motricitate, care ulterior în cele 4 jocuri de verificare pe care ACSM Ceahlăul le mai are antamate până la startul returului, staff-ul tehnic să poată forma un prim "11" și să cristalizeze relațiile joc care să permită celei mai bune formații din seria I să obțină calificarea la barajele de promovare în liga a 2-a.
De altfel cu accederea în eșalonul 2, alături de CSM Ceahlăul, noul sponsor prin vocea lui Anton Măzărianu - CO la Comes, a dat asigurări că și alți 2-3 sponsori cu greutate se vor alătura proiectului pentru ca șederea în cel de-al doilea eșalon să fie una pasageră, de doar 1 sezon, promovarea la liga I fiind obiectivul pe termen mediu la care toată lumea își dă silința să îl îndeplinească în cel mai scurt timp posibil.
La conferința de presă a fost prezent antrenorul principal Gabriel Rădulescu și jucătorii Cristian Copoț-Barb (căpitanul echipei) dar și noua achiziție, vârful Richardo Mihalache.
În materialul video de mai jos, aveți materialul INTEGRAL al conferinței video: https://dai.ly/x7z7qt0

2 comentarii:

  1. Bună seara, vești bune până la urmă,echipa are stabilitate.Insa unde a plecat Modibo Keita,era un stâlp al apărării foarte important care putea ajuta la îndeplinirea obiectivelor . Oricum Succes CSM Ceahlăul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Modibo Keita a plecat în prima ligă letonă la FC Noah Jurmala. Am adus în locul lui un jucător moldovean de 22 de ani, Cristian Ursu de la Șomuz Fălticeni. Am prezentat azi dimineață articole în acest sens.
      Stabilitate este, anul acesta este compromis, dar asta nu înseamnă că băieții nu se vor bate pentru șansa lor!

      Ștergere

Postare prezentată

Fotbal - PROGRAM | Când încep competițiile de seniori și juniori în sezonul 2024-2025

  Comitetul Executiv al FRF a aprobat miercuri, 24 aprilie, calendarul competițiilor FRF în sezonul v iitor , ediția 2024-2025. Acestea sunt...