vineri, 19 februarie 2021

🟡⚫ MATCHDAY ⚽ SÂMBĂTĂ, 20.02.2021, ORA 13:30

 

Mâine, de la ora 13:30, va avea loc cel de-al patrulea meci amical, unul dintre cele mai importante din această perioadă de pregătire, ce se va disputa la Baza Sportivă Celta Academy, împotriva unei alte echipe de tradiție, ce poartă cu mândrie aceleași culori galben-negru, CSM Ceahlăul Piatra Neamț.

Liviu Nicolae, antrenorul principal al SR Brașov:
“Pentru noi urmează testul cu Ceahlăul, o echipă cu tradiție în fotbalul românesc, cu un antrenor tânăr la timonă și jucători destul de bine pregătiți. Este un test din perioada de pregătire, unde vom urmări aspectele lucrate până la ora jocului, cu adevsrsar de nivel bun al ligii a 3-a. Pe această cale, vreau să le mulțumesc celor de la CSM Ceahlăul ca se vor deplasa la Brașov pentru acest meci amical.”

Gabriel Rădulescu, antrenorul principal ACSM Ceahlăul:
“Un joc amical util în a doua parte a perioadei de pregătire al returului, cu o echipă bună, care joacă un fotbal de calitate!
Mulțumesc domnilor Jurubescu și Nicolae pentru invitație și amabilitate și să sperăm că vom face un joc foarte bun!” 

‼️ Având în vedere situația în care ne aflăm, pentru siguranța tuturor, meciul va avea loc fără spectatori. Mulțumim pentru înțelegere!

Un comentariu:

Postare prezentată

Fotbal liga a 4-a Neamț, Play-out: Etapa a 1-a | Victoria Tarcău a înregistrat scorul rundei, însă cele mai multe goluri s-au marcat la Podoleni. Rezultatele etapei a 1-a și clasamentul actualizat

  Play-out: Etapa a 1-a (4 mai) AS Unirea Trifești 4-0 ASF Girov AS Viitorul Podoleni 5-...