luni, 1 martie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | AMICAL: Victorie frumoasă pentru CSM Ceahlăul în fața unui adversar valoros

 

Disputat pe terenul 2 de iarbă. amicalul de verificare de sâmbătă, din fața Bucovinei Rădăuți a avut darul de a da încredere băieților lui Gabriel Rădulescu, a fost un prim succes pe iarbă din pregătiri, un joc disputat în condiții speciale, pe ploaie și vânt, un test în care au fost verificați toți jucătorii aflați la dispoziție din cele 2 tabere.
A fost dacă vreți și o mini-revanșă pentru eșecul nemeritat din campionat de la Piatra Neamț din toamnă, atunci când CSM Bucovina câștiga cu 2-1, la capătul unui joc în care erorile individuale din tabăra nemțeană, a făcut diferența.
În prima jumătate de oră, jocul la construcție al pietrenilor a avut puțin de suferit, reperele pe terenul 2 sunt altele, dar până la urmă, conform așteptărilor jocul de pase superior al Ceahlăului avea să producă diferența.
Unicul gol al jocului întins pe durata a 2 reprize de 50 de minute, a fosr reușit de Robert Vasile, cel care a profitat de o ezitare a lui Puianu, la o centrare semnată de Răzvan Pîntea.
CSM Bucovina Rădăuți a avut și ea oportunitățile sale, vreo 3-4 chiar, însă de fiecare dată, goalkeeperul Teo Cîmpianu a fost inspirat în intervenții.
Barb, Mateiciuc, Gîrniață, Pintea sau Matei au semnat ocaziile cele mai clare pentru pietreni, cu mențiunea că după minutul 80, CSM Ceahlăul a pus stăpânire pe joc, atât la capitolul dominare, posesie sau ocazii.
CSM Ceahlăul: Cîmpianu - D.Moroșanu, M.Cojocaru, V.Andreș, Ursu - D.Botezatu - A.Curpăn, Ov.Toma, C.Barb, R.Pîntea - Mihalache
Au mai intrat: R.Hodorogea, G.Șincu, A. Mateiciuc, M.Matei, Al.Song, A.Gîrniață, R.Vasile, Al.Crap. Șt.Istrati, G.Iorga.
Bucovina a început în următoarea formulă: Puianu – Antonesei, Vișinar, Florescu, Coajă, Vitu, Dănilă, Plămadă, Stroe, Pitic, R. Ciobanu. Pe parcurs, antrenorul Iulian Ionesi a luat întreg lotul de jucători deplasat la Piatra Neamț.
Pentru CSM Ceahlăul urmează confruntarea din deplasare de la CSM Focșani, partidă programată pentru sâmbătă, 6 martie 2021, de la ora 15:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | Pentru Bogdan Bacalu accidentarea de la Mioveni din partida cu CFC Argeș a pus capăt sezonului. Verdictul crunt al medicilor, unde va fi operat și situația lui contractuală cu clubul de sub Pietricica

  Accidentarea survenită în tabăra nemțenilor în ultimul joc din turneul play-out de la Mioveni din confruntarea cu CFC Argeș a fundașului l...