vineri, 16 aprilie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Avancronica etapei a 16-a, delegările de arbitri și observatori, pronosticuri. La Vaslui, Fălticeni și Huși echipele de pe podium au EXAMENE dificile în lupta pentru baraje. Miroslava și Dante pornesc cu prima șansă în jocurile cu ultimele 2 clasate

 

Ard etapele la liga a 3-a, iar cel puțin în seria I lupta la primele 2 locuri ce asigură prezența la baraje este una palpitantă, cu dese rezultate imprevizibile în fiecare rundă.
Apropierea finalului nu mai lasă loc de pași greșiți în lupta pentru atingerea obiectivului, așa că cele 3 formații de pe podium deși au deplasări dificile au nevoie de punct(e) pentru a rămâne în cărțile barajelor din luna mai.
Cea mai atractivă partidă se anunță cea de pe Municipalul din Huși, așta și pentru faptul că gazdele mai păstrează șanse minuscule în eventualitatea unei victorii care coroborată și celelalte rezultate, să dea speranțe Hușanei pentru primele 2 locuri în jocurile ce urmează.
CSM Ceahlăul a trecut cu bine peste eșecul de la Rădăuți și în ciuda numeroaselor absențe din lot cauzate de suspendări și accidentări a prestat un joc convingător în runda precedentă, trecând de Șomuz Fălticeni cu 3-0.
Deși mai are în lot 4 jucători accidentați, la CSM Ceahlăul revin în lot 4 jucători ce și-au ispășit etapele de suspendare, așa că tehnicianul Gabriel Rădulescu poate alinia o formație aproape de cea ideală.
Foresta Suceava merge la Vaslui pentru confruntarea cu CS Sporting Juniorul, o grupare ce nu mai are niciun obiectiv concrect pe acest final de sezon, poate doar menținerea poziției a 7-a din  clasament, poziție amenințată de urmăritoarea Dante Botoșani, formație ce are o misiune mai ușoară în această rundă, joc la Dorohoi cu lanterna CSM Pașcani.
Cu 3 puncte la Vaslui, Foresta ar face un pas important, aproape decisiv spre baraj, așa că este de așteptat o replică pe măsură a elevilor antrenorului sârb Ivan Gvozdenovic.
La Fălticeni, o confruntare a orgoliilor între 2 vecine de județ care se cunosc foarte bine. Șomuzul și Bucovina se luptă pentru primele locuri, este adevărat că Rădăuțiul are mai mare nevoie de punct(e), dar asta nu înseamnă că jocul de pe " Constantin Jamaischi " va fi unul facil. 
Șomuzul are de luat o revanșă pentru meciul cu scântei din tur, încheiat la egalitate la Rădăuți: 2-2, rămâne de văzut dacă băieții tehnicianului rădăuțean Daniel Stoica vor găsi resursele pentru a depăși gruparea din Bucovina și pentru a mai urca în clasament.
Știința Miroslava se deplasează la Tg.Neamț pentru partida cu Bradu Borca, acolo unde doar victoria o mai poate menține cu șanse, cei drept acum mult mai mici, în lupta pentru primele locuri.

1. CS Dante Botoșani - CSM Pașcani - stadion Municipal (Dorohoi - Botoșani)
Arbitri: A: Ștefan Iulian Cîrstea - București, A1: Alexandru Chiobașu (Ploiești - Prahova), A2: Roxana Ivanov - București. Obs: Constantin Gheorghe - Suceava și Vasile Florentin Moraru - Vaslui.

Dante a reușit câteva rezultate interesante în acest mini-retur, a produs și câteva surprize în deplasare, iar acasă nu ar trebui să aibă probleme cu CSM Pașcani, așa că mizăm pe o victorie a botoșănenilor la Dorohoi în fața Pașcaniului ex-nemțeanului Constantin Ferariu.
CS Dante Botoșani în partidele susținute pe teren propriu are următoarea linie de clasament: 1-3 cu CS Știința Miroslava, 0-3 cu ACSM Ceahlăul, 1-3 cu CSM Bucovina Rădăuți, 2-0 cu ACS Șomuz Fălticeni, 0-2 cu ACS Hușana Huși, 2-0 cu ACS Bradu Borca și 2-1 cu CS Sporting Juniorul Vaslui.
CSM Pașcani în jocurile de afară are următoarea linie de clasament: 0-6 la Rădăuți cu CSM Bucovina, 0-3 la Huși cu ACS Hușana, 0-3 la Vaslui cu CS Sporting Juniorul, 0-4 pe Uricani cu CS Știința Miroslava, 0-5 la Piatra Neamț cu ACSM Ceahlăul, 1-2 la Fălticeni cu ACS Șomuz și 1-2 la Tg.Neamț cu ACS Bradu Borca.

Pronostic: 1

2. CS Sporting Juniorul Vaslui - ACS Foresta Suceava - stadion Municipal (Vaslui - Vaslui)
Arbitri: A: Mădălin Dicu (Bucov - Prahova), A1: Erchian Ionus (Medgidia - Constanța), A2: Marian Carson - Constanța. Obs: Gheorghe Mihalache - Buzău și Flaviu Gabriel Ion Pop - Bacău. 

CS Sporting Juniorul Vaslui are o miză mică pentru acest final de sezon. Menținerea locului 7 amenințat tot mai serios de urmăritoarea Dante Botoșani, pregătirea sezonului următor unde, poate  formația vasluiană îți va propune un obiectiv mai îndrăzneț...însă la meciul de sâmbătă, Foresta este echipa care are nevoie mai mult de cele 3 puncte, motivația șuplimentară și de ce nu plusul de valoare al sucevenilor sunt argumentele care ne îndreaptă spre un succes extern la Vaslui.
Bilanțul formației CS Sporting Juniorul în jocurile de pe teren propriu este următorul: 2-1 cu CSM Bucovina Rădăuți, 0-1 cu ACS Hușana Huși, 1-2 cu CS Dante Botoșani, 3-0 cu CSM Pașcani, 0-6 cu CS Știința Miroslava, 0-0 cu ACS Șomuz Fălticeni și 1-1 cu ACS Bradu Borca.
ACS Foresta Suceava în meciurile disputate în deplasare are următorul parcurs: 1-0 la Piatra Neamț cu ACSM Ceahlăul, 2-3 la Fălticeni cu ACS Șomuz, 3-1 la Tg.Neamț cu ACS Bradu Borca, 0-0 la CSM Pașcani, 1-0 pe Uricani cu CS Știința Miroslava, 1-1 la Rădăuți cu CSM Bucovina și 0-0 la Huși cu ACS Hușana.

Pronostic: 2

3. ACS Bradu Borca - CS Știința Miroslava - stadion Cetate (Tg.Neamț - Neamț)
Arbitri: A: Octavian Ciucanu - Brașov, A1: Roberto Ciuraru - (Sfântu Gheorghe - Covasna), A2: Gabriel Boncz - (Făgăraș - Brașov). Obs: Ion Filipciuc - Suceava și Ilie Andrici - (Cervicești - Botoșani).

CS Știința Miroslava are neapărată nevoie de victorie la Tg.Neamț, în vreme ce pădurarii de pe Valea Muntelui nu mai pot urca mai sus de locul 9 pe care se află acum în clasament îndiferent de rezultatele din ultimele 3 runde. 
Chiar dacă pe hârtie sunt favoriți, forma slabă a Miroslavei din 2021, dă ceva speranțe formației Bradu Borca, rămâne de văzut și dacă formația nemțeană va găsi resursele să mai producă vreo surpriză în 2021 după remiza cu goluri de la Vaslui.
ACS Bradu Borca în confruntările de la Tg.Neamț a înregistrat rezultatele: 0-2 cu Șomuz Fălticeni, 3-1 cu CS Dante Botoșani, 0-2 cu CS Sporting Juniorul Vaslui, 1-3 cu ACS Foresta Suceava, 1-1 cu ACSM Ceahlăul, 0-1 cu ACS Hușana Huși și 2-1 cu CSM Pașcani.
CS Știința Miroslava în partidele susținute pe terenuri străine are următoarea linie de clasament: 2-1 pe Areni cu ACS Foresta Suceava, 3-1 la Dorohoi cu CS Dante Botoșani, 0-2 la Rădăuți cu CSM Bucovina, 2-0 la Huși cu ACS Hușana, 6-0 la Vaslui cu CS Sporting Juniorul, 0-1 la Piatra Neamț cu ACSM Ceahlăul și 0-3 la Fălticeni cu ACS Șomuz.

Pronostic: 2

4. ACS Hușana Huși - ACSM Ceahlăul Piatra Neamț - stadion Municipal (Huși - Vaslui)
Arbitri: A: Mihai Amorăriței - (Câmpina - Prahova), A1: Ștefan Dumitrache - Palanca - Prahova), A2: Petruța Iugulescu - (Buftea - Ilfov). Obs: Cristian Sava - Bacău și Gheorghe Laiu - Buzău.

Pietrenii s-au impus în tur la Piatra Neamț cu 3-0, pentru jocul de sâmbătă au făcut deplasarea cu o zi înainte și cu escală la Vaslui, semn că jocul de la Huși este tratat cu toată responsabilitatea. Hușana traversează o formă sportivă foarte bună, mai păstrează șanse minuscule de accedere la baraje, asta în condițiile în care reușește 3 victorii în ultimele etape și o mai ajută și jocul rezultatelor, ceea ce trebuie să recunoaștem este acum foarte foarte greu de realizat, dar chiar și așa, este un meci pe teren propriu pentru Hușana în fața unui adversar valoros în care rezultatul la startul jocului este unul incert.
ACS Hușana Huși în jocurile disputate acasă, pe Muncipal a realizat următoarele rezultate: 1-0 cu CS Dante Botoșani, 5-0 cu ACS Bradu Borca, 3-0 cu CSM Pașcani, 0-2 cu CS Știința Miroslava, 1-2 cu CSM Bucovina Rădăuți, 0-1 cu CS Sporting Juniorul Vaslui și 0-0 cu ACS Foresta Suceava.
ACSM Ceahlăul în partidele susținute în deplasare are următoarea linie de clasament: 1-0 la CSM Pașcani, 0-4 la CS Știința Miroslava, 3-0 la Dorohoi cu CS Dante Botoșani, 1-0 la Fălticeni cu ACS Șomuz, 1-1 la Tg.Neamț cu ACS Bradu Borca, 1-0 la Suceava cu ACS Foresta și 0-1 la Rădăuți cu CSM Bucovina. 

Pronostic: 2

5. ACS Șomuz Fălticeni - CSM Bucovina Rădăuți - stadion " Constantin Jamaischi " (Fălticeni - Suceava)
Arbitri: A: Andrei Moroiță - Ploiești, A1: Gheorghiță Bălan - Pitești, A2: Marian Mihai Ionescu - (Suseni - Argeș). Obs: Ștefan Patrichi - Iași și Gabriel Mihail Tănasă - Botoșani.

Un joc al orgoliilor între 2 colege de județ care la începutul sezonului aveau ca și obiectiv titlul onorific de cea mai bună echipă a județului Suceava. În tur, la Rădăuți, a fost un meci intens încheiat la egalitate, 2-2, cu ceva probleme de arbitraj, vă reamintim că s-au acordat 3 cartonașe roșii (2 pentru Șomuz, 1  pentru Bucovina), la finalul căruia ambele echipe au fost nemulțumite de rezultatul final. Chiar dacă sâmbătă, Bucovina are mai mare nevoie mai mare de puncte, iar principalul Șomuzului, d-nul antrenor Daniel Stoica este la origine rădăuțean, se anunță un meci aprig disputat, asta și pentru faptul că și Șomuzul este o formație solidă, ambițioasă, care are și ea de mulțumit investitorul și sponsorii care o susțin.
ACS Șomuz Fălticeni are următoarea linie de clasament în jocurile de acasă: 1-0 cu CS Sporting Juniorul Vaslui, 3-2 cu ACS Foresta Suceava, 0-1 cu ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, 1-2 cu ACS Hușana Huși, 3-1 cu ACS Bradu Borca, 2-1 cu CSM Pașcani și 3-0 cu CS Știința Miroslava.
CSM Bucovina Rădăuți în deplasări are următoarele rezultate: 1-2 la Vaslui cu CS Sporting Juniorul, 0-3 la Suceava cu ACS Foresta, 2-1 la Piatra Neamț cu ACSM Ceahlăul, 3-1 la Dorohoi cu CS Dante Botoșani, 2-1 la Huși cu ACS Hușana, 4-0 la CSM Pașcani și 1-2 pe Uricani cu CS Știința Miroslava.

Pronostic: 1

Loc

Clasamentul (15)

M

V

E

Î

Gol

Pt

1

ACS Foresta Suceava

15

9

3

3

26-8

30

2

CSM Bucovina Rădăduți

15

9

3

3

30-14

30

3

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

15

9

1

5

22-13

28

4

CS Știința Miroslava

15

8

2

5

33-18

26

5

ACS Hușana Huși

15

8

1

6

20-16

25

6

ACS Șomuz Fălticeni

15

7

3

5

21-17

24

7

CS Sporting Juniorul Vaslui

15

6

2

7

18-20

20

8

CS Dante Botoșani

15

5

2

8

19-27

17

9

ACS Bradu Borca

15

2

3

10

11-31

9

10

CSM Pașcani

15

1

2

12

6-42

5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu