miercuri, 21 aprilie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Comunicat CSM Ceahlăul

 

COMUNICAT:

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a așteptat până astăzi, 21 aprilie 2021, încrezător, o soluție în cazul CSM Bucovina Rădăuți – ACS Foresta Suceava. Suntem în punctul în care solicităm Federației Române de Fotbal urgentarea unei decizii în dosarul în care se vorbește despre mituirea arbitrilor, situație despre care se știe la FRF încă din ziua partidei, adică 20 martie 2021.
Tot s-a amânat o lămurire în acest caz și am ajuns astfel să nu cunoaștem o sentință FRF cu doar două etape înainte de finalul sezonului regular al Ligii 3, Seria 1. Ne dorim o decizie în spiritul corectitudinii competiției, pentru ca fiecare echipă să știe că lupta se dă în teren, transparent, fără intervenții din exterior.
O decizie bine argumentată și conformă cu regulamentele în vigoare nu ar face decât să liniștească spiritele în serie și ar veni în sprijinul ideii de fair-play și respect care sunt mereu invocate de către forurile fotbalistice de la nivel mondial, european și național.
Așteptăm cu interes hotărârea Comisiei de Disciplină și Etică a FRF, care a anunțat un nou termen în acest caz pentru data de 26 aprilie 2021. Sperăm că dovezile prezentate la dosar și declarațiile celor implicați să fie de ajuns pentru o sentință în spiritul valorilor sportului.
Președinte CSM Ceahlăul Piatra Neamț,
Cătălin Roca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu