joi, 8 aprilie 2021

Șase juniori de la CSM Ceahlăul speră să ajungă în naționala U15 a României

CSM Ceahlăul a fost reprezentantă de șase juniori U15 și de antrenorul Daniel Mahu-Moisii în selecționata județeană care a participat la acțiunea de selecție organizată de Fedeația Română de Fotbal și programată miercuri, 7 aprilie 2021, la Suceava. Neamțul a disputat acolo două partide, contra selecționatelor similare din Suceava și Bacău, iar selecționerul echipei noastre a fost tocmai antrenorul amintit mai sus.
A fost prezent la acțiune și Toader Șteț, referentul zonal al Federației Române de Fotbal, dar și alți reprezentanți ai forului de la București, iar în urma jocurilor se va alcătui o nouă selecționată. Aceasta va avea în componență 17 jucători și va fi alcătuită din cei mai buni din județele Bacău, Neamț și Suceava.
Cei șase jucători de la CSM Ceahlăul care au fost în selecționata Neamțului se numesc: Ovidiu Mahu Moisii (mijlocaș), Matei Găleată (mijlocaș), David Orchianu (mijlocaș), Ștefan Andrei (fundaș), Rareș Tudosă (fundaș) și Andrei Roca (fundaș). Celelalte cluburi nemțene reprezentate au fost: CSM Roman, LPS Piatra Neamț și CSS Târgu Neamț.
Următoarea acțiune de selecție pentru acești mici fotbaliști va avea loc pe 15 aprilie, cel mai probabil la Iași. Acolo se va înfrunta Selecționata Bacău-Neamț-Suceava cu Selecționata Vaslui-Iași-Botoșani.
Acțiunile de selecție vor continua până când referenții zonali și alți reprezentanți ai FRF vor alcătui lotul României U15, a cărei prim joc amical va fi în toamnă, cel mai probabil contra selecționatei similare a Republicii Moldova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | Matei Moraru SUSPENDAT 2 ani pentru că a refuzat contractul propus de U Cluj, clubul de care aparținea! Nemțenii au făcut recurs însă șansele să îl păstreze pe underul 2005 sunt MINIME!

  Lovitură dură pentru unul dintre cei mai buni jucători sub vârstă ce au evoluat în Liga 2 în acest sezon. La aproape o lună după ce a fost...