vineri, 9 aprilie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Avancronica etapei a 15-a, delegările de arbitri și observatori, pronosticuri. La Piatra Neamț e "care pe care", iar la Miroslava și Rădăuți gazdele nu au voie să facă pași greșiți. Foresta e mare favorită cu pădurarii de la Borca în timp ce Vasluiul vizează cele 3 puncte de la Pașcani

 

Cel mai atractiv și mai de interes joc al etapei a 15-a în seria I a ligii a 3-a, se desfășoară la Piatra Neamț. Au mai rămas de disputat doar 4 runde, așa că cine pierde sâmbătă pe Borzoghean are șanse doar teoretice să mai prindă locurile de baraj, Este posibil ca în eventualitatea nedorită de  nimeni a unei remize, ambele formații să își compromită încă de pe acum, în funcție și de celelalte rezultate prezența la baraje.
Șomuzul ar putea profita de problemele de efectiv pe care le acuză trupa lui Gabriel Rădulescu, există la Fălticeni și o mare dorință de revanșă în fața nemțenilor pentru eșecurile din toamnă din campionat și Cupa României, de acasă, de pe Tineretului, însă rămâne de văzut dacă pietrenii vor reuși să se capaciteze, să treacă peste eșecul de la Rădăuți și să pună presiune pe trioul din față.
CSM Bucovina este la al 2-lea joc consecutiv pe teren propriu, după victoria eclatantă cu Ceahlăul, urmează un nou adversar dificil, Dante fiind o grupare mult schimbată în bine în 2021. Rădăuțiul pleacă cu prima șansă iar în eventualitatea tot mai probabilă a unei noi victorii, cu siguranță, trupa lui Iulian Ionesi se va menține în fotoliul de lider al seriei I.
Un alt joc interesant se dispută pe Uricani, Miroslava - Hușana este o confruntare în care băieții lui Cristi Popovici nu își mai permit pași greșiți. 
Ambele grupări au avut rezultate contradictorii în 2021, suntem deja în etapa a 5-a din sezonul de primăvară, așa că cine greșește acum, riscă să iasă din obiectiv. Chiar dacă Hușana a rămas un pic în urmă în clasament, asta nu înseamnă că elevii lui Dan Florin Croitoru sunt de dinainte învinși. Remiza albă internă cu Foresta Suceava a avut darul de a restabili încrederea în tabăra Hușanei așa că formația din Huși își va vinde scump pielea la Miroslava.
Foresta Suceava pleacă mare favorită acasă cu Bradu Borca, un alt rezultat decât victoria gazdelor pe Areni poate pune în pericol prezența la baraje a formației sucevene. Bradu Borca tocmai a câștigat primele puncte din 2021, prin victoria scurtă din runda precedentă în fața CSM-ului din Pașcani, așa că...așteptăm să îi vedem pe nemțenii de pe Valea Muntelui cum se descurcă și într-o deplasare grea, în fața unei formații ce are un obiectiv concret.
CSM -ul din Pașcani după succesul istoric de la ultimul joc pe teren propriu repurtat în fața Hușanei, speră la un rezultat similar și în fața Vasluiului lui Cracea, formație ce tocmai și-a pierdut antrenorul principal pe Adi Racoviță, înaintea rundei precedente.

1. CSM Bucovina Rădăuți - CS Dante Botoșani - stadion Municipal (Rădăuți - Suceava)
Arbitri: A: Tudorel Pârlog  (Cazașu - Brăila), A1: Răzvan Negoiță (Brăila), A2: Robert Mocanu (Brăila). Obs: Nicolae Botezatu - Piatra Neamț și Flaviu Gabriel Ion Pop (Bacău). 

CSM Bucovina este singura grupare din Seria I care nu a cunoscut înfrângerea pe teren propriu. Iată parcursul elevilor lui Iulian Ionesi de pe Municipalul rădăuțean:
6-0 cu CSM Pașcani, 2-0 cu CS Știința Miroslava, 2-2 cu ACS Șomuz Fălticeni, 2-0 cu ACS Bradu Borca, 1-1 cu ACS Foresta Suceava și 1-0 cu CSM Ceahlăul.
CS Dante Botoșani în jocurile din deplasare are următorul bilanț: 0-1 la Huși cu ACS Hușana, 1-3 la Tg.Neamț cu ACS Bradu Borca, 2-1 la Vaslui cu CS Sporting Juniorul, 3-0 la CSM Pașcani, 0-4 la Suceava cu ACS Foresta, 3-3 pe Uricani cu CS Știința Miroslava și 1-2 la Piatra Neamț cu ACSM Ceahlăul.

Pronostic: 1

2. ACSM Ceahlăul Piatra Neamț - ACS Șomuz Fălticeni - stadion Municipal (Piatra Neamț)
Arbitri: A: Sorin Vadana - (Cluj Napoca - Cluj), A1: George Suciu - (Câmpia Turzii - Cluj), A2: Csaba Antal - (Cluj Napoca - Cluj). Obs: Valentin Luca - Botoșani și Vasile Vamanu - Bacău

Formația pietreană pregătită de Gabriel Rădulescu a pierdut multe puncte pe teren propriu, o partidă cei drept și la masa verde, acest parcurs din jocurile de acasă, cu siguranță se regăsește în locul ocupat de nemțeni în clasamentul la zi: 0-1 cu ACS Foresta Suceava, 1-2 cu CSM Bucovina Rădăuți, 3-0 cu ACS Hușana Huși, 0-3 cu CS Sporting Juniorul Vaslui* (meci decis la masa verde), 5-0 cu CSM Pașcani, 1-0 cu CS Știința Miroslava și 2-1 cu CS Dante Botoșani.
ACS Șomuz Fălticeni în partidele susținute pe terenuri străine are următorul parcurs: 2-0 la Tg.Neamț cu ACS Bradu Borca, 2-0 la CSM Pașcani, 2-2 pe Uricani cu CS Știința Miroslava, 2-2 la Rădăuți cu CSM Bucovina, 0-2 la Dorohoi cu CS Dante Botoșani, 0-0 la Vaslui cu CS Sporting Juniorul și 0-1 pe Areni cu ACS Foresta Suceava.

Pronostic: 1

3. CS Știința Miroslava - ACS Hușana Huși - stadion Uricani (Miroslava - Iași)
Arbitri: A: Ionuț Constantinescu (Galați - Galați), A1: Florin Iftode - (Târgu Bujor - Galați), A2: Andrei Toma - Galați. Obs: Marian Fridl - Bacău și Ilie Andrici - (Cervicești - Botoșani).

CS Știința Miroslava în confruntările susținute pe teren propriu, pe Uricani a înregistrat următoarele rezultate: 4-0 cu ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, 2-2 cu ACS Șomuz Fălticeni, 3-0 cu ACS Bradu Borca, 4-0 cu CSM Pașcani, 0-1 cu ACS Foresta Suceava, 3-3 cu CS Dante Botoșani și 2-1 cu CSM Bucovina Rădăuți.
ACS Hușana Huși departe de casă a avut până acum următorul bilanț: 1-0 la Vaslui cu CS Sporting Juniorul, 0-3 pe Areni cu ACS Foresta Suceava, 0-3 la Piatra Neamț cu ACSM Ceahlăul, 2-1 la Fălticeni cu ACS Șomuz, 2-0 la Dorohoi cu CS Dante Botoșani, 1-0 la Tg.Neamț cu ACS Bradu Borca și 1-2 la CSM Pașcani.

Pronostic:1

4. ACS Foresta Suceava - ACS Bradu Borca - stadion Areni (Suceava - Suceava)
Arbitri: A: Mihai Viorel Haivas - Botoșani, A1: Valentin Popovici - Botoșani, A2: Nicoleta Grigoriu - Botoșani. Obs: Petronela Anițoaiei - Iași și Vasile Florentin Moraru - Vaslui.

ACS Foresta Suceava în partidele susținute acasă, pe Areni a avut până acum următoarea linie de clasament: 1-2 cu CS Știința Miroslava, 3-0 cu CSM Bucovina Rădăuți* (meci decis la masa verde), 3-0 cu ACS Hușana Huși, 4-0 cu CS Sporting Juniorul Vaslui, 4-0 cu CS Dante Botoșani, 0-1 cu ACSM Ceahlăul Piatra Neamț și 1-0 cu ACS Șomuz Fălticeni.
Pădurarii de pe Valea Muntelui în meciurile disputate pe terenuri străine au următorul parcurs: 0-5 la Huși cu ACS Hușana, 2-2 la CSM Pașcani, 0-3 pe Uricani cu CS Știința Miroslava, 0-2 la Rădăuți cu CSM Bucovina, 1-3 la Fălticeni cu ACS Șomuz, 0-2 la Dorohoi cu CS Dante Botoșani și 1-1 la Vaslui cu CS Sporting Juniorul.

Pronostic: 1

5. CSM Pașcani - CS Sporting Juniorul Vaslui - stadion CFR (Pașcani -Iași)
Arbitri: A: Dragoș Turcanu - (Piatra Neamț - Neamț), A1: Ionuț Turcanu - (Coțușca - Botoșani), A2: Vasile Bogdan Caba - (Darabani - Botoșani).

CSM Pașcani a înregistrat în jocurile susținute pe teren propriu următorul bilanț: 0-1 cu ACSM Ceahlăul, 0-2 cu ACS Șomuz Fălticeni, 2-2 cu ACS Bradu Borca, 0-3 cu CS Dante Botoșani, 0-0 cu ACS Foresta Suceava, 0-4 cu CSM Bucovina Rădăuți și 2-1 cu ACS Hușana Huși.
Vasluienii de la CS Sporting Juniorul în meciurile disputate în deplasare au înregistrat următoarele rezultate: 0-1 la Fălticeni cu ACS Șomuz, 2-0 la Tg.Neamț cu ACS Bradu Borca, 0-4 la Suceava cu ACS Foresta, 3-0 la Piatra Neamț cu ACSM Ceahlăul* (meci decis la masa verde), 0-2 la Rădăuți cu CSM Bucovina, 1-0 la Huși cu ACS Hușana și 1-2 la Dorohoi cu CS Dante Botoșani.

Pronostic: 2

Loc

Clasamentul (14)

M

V

E

Î

Gol

Pt

1

CSM Bucovina Rădăuți

14

9

2

3

29-13

29

2

ACS Foresta Suceava

14

8

3

3

24-8

27

3

CS Știința Miroslava

14

8

2

4

31-15

26

4

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

14

8

1

5

19-13

25

5

ACS Șomuz Fălticeni

14

7

3

4

21-14

24

6

ACS Hușana Huși

14

7

1

6

17-14

22

7

CS Sporting Juniorul Vaslui

14

5

2

7

14-20

17

8

CS Dante Botoșani

14

5

1

8

18-16

16

9

ACS Bradu Borca

14

2

3

9

11-29

9

10

CSM Pașcani

14

1

2

11

6-38

5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu