luni, 31 mai 2021

Fotbal - Juniori U-19 | În sferturile de finală, elevii lui Vali Avădanei joacă acasă, pe sintetic, joi, 3 iunie, 2021 de la ora 12:00 cu SCM Gloria Buzău pentru calificarea în Final-Four


CSM Ceahlăul Piatra Neamț va evolua joi, 3 iunie 2021, pe propriul teren în faza sferturilor de finală ale Campionatului Național U19. Galben-negrii au ajuns la acest nivel al întrecerii după ce au câștigat seria din care au făcut parte, acumulând 8 puncte din maximum de 12. În optimi de finală, CSM Ceahlăul a înfruntat pe ACSM Politehnica Iași, în deplasare, și a învins cu 1-0, golul formației pregătite de Vali Avădanei fiind marcat de Alin Gîrniață (85).
CSM Ceahlăul va da piept cu SCM Gloria Buzău în sferturile de finală ale competiției într-un meci ce va începe de la ora 12:00 și se va disputa pe terenul cu gazon sintetic de la Stadionul Municipal Ceahlăul din Piatra Neamț.
SCM Gloria Buzău a fost cea mai bună în seria sa, acumulând 9 puncte din trei meciuri, iar în optimi a trecut de CS Kinder Constanța cu 3-0.
Conform regulamentului, calificata în semifinalele Campionatului Național U19 se va cunoaște după o singură manșă, astfel încât, dacă joi va fi remiză după 90 de minute se va trece direct la executarea de lovituri de departajare.
Final Four-ul întrecerii se va organiza în zilele de 7 și 8 iunie 2021 la una din bazele Federației Române de Fotbal de lângă București. Pe 7 iunie vor fi semifinalele, iar pe 8 iunie vor fi finalele competiției.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu