vineri, 4 iunie 2021

Fotbal - Juniori U-19 | CALIFICARE la turneul final pentru pietrenii lui Vali Avădanei în fața buzoienilor de la SCM Gloria. Soarta calificării a fost decisă la penalty-uri, după 1-1 la finalul timpului regulamentar. Vezi cele 4 echipe calificate la Final Four

CSM Ceahlăul U-19 parcurge un sezon INTENS, foarte bun, reușind calificarea la turneul final Final Four ce va avea loc la Buzău în zilele de luni și marți (7-8 iunie) după ce a trecut în sferturi de formația SCM Gloria Buzău, o grupare ce venea la Piatra Neamț din postura de favorită după parcursul excelent de până acum.
Buzoienii câștigaseră seria a 4-a preliminară, cu punctaj maxim, 9 puncte din 9 posibile, victorii în fața unor adversari precum ACS Suporter Club Oțelul Galați, CSM Galați și LPS Focșani, pentru ca în faza următoare, eliminatorie, să treacă la Buzău cu 3-0 de gruparea ACS Kinder Constanța - CS Copiii Constanței.
În oglindă pietrenii au avut următorul parcurs până la jocul din faza eliminatorie 2 de pe sinteticul din Piatra Neamț: au câștigat seria I, o serie formată din 5 formații, cu 8 puncte acumulate în urma a 2 victorii (3-2 cu LPS Suceava în deplasare și 8-2 cu ACS Juniorul Suceava - acasă) și 2 remize ( în fața formațiilor LPS Roman 4-4 și 1-1 cu LPS Piatra Neamț), pentru ca în primul tur eliminatoriu să câștige la Iași în fața lui ACSM Politehnica Iași cu 1-0, gol Alin Gîrniață în min.85.
În partida de ieri, de pe sinteticul pietrean, joc ce urma să decidă participarea învingătoarei la turneul final, buzoienii au marcat primii în minutul 19, iar pietrenii au restabilit egalitatea până la pauză, în min.43 prin Alexandru Anton.
Cum până la finalul celor 90 de minute nu s-a mai marcat, s-a trecut direct la loviturile de departajare, acolo unde pietrenii beneficiind și de inspirația goalkepperului Mereuță care a parat 3 lovituri de la 11 metri, pe lângă faptul că a și transformat una din cele 2 serii de 5, s-au impus cu scorul de 10-9, 11-10 la general.


Pe lângă pietrenii pregătiți în acest sezon de profesorul Vali Avădanei, au mai obținut calificarea la turneul final formațiile ACS Viitorul Cluj Junior, CSȘ Târgoviște și ACS Campionii Fotbal Club Argeș. 
Luni se vor disputa jocurile eliminatorii de la orele 10:00, respectiv 12:00, în urma unei trageri la sorți ce va avea loc duminică, pentru ca a 2-a zi, marți, cu începere de la ora 10:00 să aibă loc finala între învingătoarele din ziua precedentă.

foto: Nelu Messi - Photography

video: CSM Ceahlăul - facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu