miercuri, 9 iunie 2021

Fotbal liga 3-a, Seria I | FOTO+VIDEO: ACSM Ceahlăul și-a prezentat OBIECTIVUL, antrenorul principal și primele 4 transferuri. Se conturează staff-ul, alte noi sosiri la echipă dar și reorganizarea centrului de copii și juniori

Astăzi, 9 iunie, de la orele 13:00 la sala Baroque a hotelului Central Plaza conducerea clubului de fotbal ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a convocat o conferință de presă în care s-a prezentat obiectivul pentru noul sezon, antrenorul principal și primele 4 achiziții, jucători cu nume sonore la nivelul ligii a 3-a, 3 dintre ei activând în diferite perioade ale carierei lor la vechea sau actuala societate.

Cuvântul de ordine este PROMOVAREA, reorganizarea clubului de copii și juniori, prin formarea și de alte formații la categoriile de vârstă la care clubul încă nu are în acest moment reprezentare, dar și cooptarea în cadrul clubului a unor noi colaboratori.

Se lucrează și la capitolul marketing, președintele Cătălin Roca anunțând în premieră crearea în cel mai scurt timp a unui magazin virtual în care suporterii să poată găsi produse și materiale sportive cu însemnele clubului.

Pe lângă contribuția generoasă a investitorului principal Comes SA, clubul încearcă și în acest sezon accesarea fondurilor publice pe legea 350, deocamdată semne încurajatoare fiind dinspre Primăria Piatra Neamț, instituție cu care cel mai probabil se va renegocia și contractele de închiriere a bazei sportive, clubul pietrean fiind deținător de CIS, ceea ce ia permis în acest caz o reducere cu 75% a costurilor în sezonul trecut.

Principalul Costel Ilie și-a conturat deja membrii din staff: secund va fi Vali Avădanei, un alt colaborator este Bobi Mahu Moisi, antrenor cu portarii a fost ales Florin Anton - cel care revine după numai un sezon petrecut la Aerostar, in timp ce de pregătirea fizică se ocupă Andrei Antoce, un tânăr din Piatra Neamț ce a mai activat printre altele la Știința Miroslava, ACSM Politehnica Iași și Viitorul Constanța.


Despre noii jucători achiziționați până acum a lipsit motivat portarul Alexandru Barna, cel care a avut un deces în familie, însă ceilalți 3 (foto), nu sunt o necunoscută pentru cunoscătorii fotbalului.

Flavius Dumbrăvean - fundaș central, poate juca și lateral a promovat după despărtirea de ACSM Ceahlăul la liga a 2-a cu Unirea Slobozia, vine de la Unirea Ungheni, Sorin Tăbăcariu este un mijlocaș central ce a cucerit cu FC Voluntari - Cupa și Supercupa României, a mai activat la FC Argeș iar cu Mostiștea Ulmu a participat recent la barajul de promovare împotriva celor de la CSA Steaua București.

Cosmin Nemțanu este un mijlocaș lateral care poate juca și vârf, are în CV-ul său 2 promovări la nivelul L2 cu CS Știința Miroslava și CS Aerostar Bacău și evidenț și-o dorește pe cea de-a 3-a cu ACSM Ceahlăul.

Conducerea tehnică și administrativă ne-a asigurat că la echipă vor sosi în zilele următoare și alți jucători consacrați care să dea greutate echipei, dar și câțiva underi, după cum se știe la nivelul eșalonului 3, este obligatoriu folosirea a 3 jucători tineri pe toată durata jocului.

Desigur vor fi și despărțiri...la această oră este vorba cu certitudine de 3 jucători de bază din sezonul trecut, jucători care le expiră contractele la 30 iunie și care vor semna cu formații din eșaloanele superioare. 

Startul pregătirilor pentru noul sezon a fost anunțat de principalul Costel Ilie pentru data de 5 iulie, cantonamentul va fi unul pe plan local, la Piatra Neamț existând toate condițiile pentru a pregăti un campionat care se dorește a fi ultimul la nivelul eșalonului 3.

Legat de meciurile de pregătire, principalul Costel Ilie a declarat că acestea vor fi într-un număr suficient, chiar în regim din 3 în 3 zile, iar temerile legate de adaptarea noilor sosiți în cadrul echipei au fost spulberate de noul principal al galben-negrilor, cel care a garantat că valoarea și profesionalismul noilor veniți va face posibilă schimbarea în bine a echipei care va aborda la victorie toate jocurile în noul campionat, obiectivul promovării fiind asumat de toți cei implicați în PROIECT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu