miercuri, 7 iulie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | ACS Hușana se întărește pe filiera Miroslava & Aerostar: Vezi ultimele achiziții și ce a făcut echipa lui Dan Florin Croitoru în amicalul de astăzi cu Politehnica Iași

 

ACS Hușana Huși a reluat pregătirile pentru noul sezon al ligii a 3-a pe data de 5 iulie, iar oficialii formației ce a încheiat sezonul trecut al ligii a 3-a, pe poziția a 5-a în clasament, a anunțat deja că s-a ajuns la un acord cu următorii trei jucători: Eduard Sandu, Norris Ichim și Dănuț Munteanu.
De asemenea se așteaptă revenirea și a atacantului Adrian Viorică, jucător ce a mai activat la Hușana.Eduard Sandu, Norris Ichim și Adrian VIorică vin de la CS Știința Miroslava, în timp ce Dănuț Munteanu vine de la Aerostar via CSM Focșani.
În lotul actual se află și alți tineri de perspectivă, în privința cărora antrenorul Florin Croitoru va lua o decizie după consumarea meciurilor de pregătire programate în presezon, se anunță pe pagina oficială a clubului Hușana.


La doar 2 zile de la reunire, Hușana a disputat un prim joc de verificare în Copou, în compania formației de ligă secundă Politehnica Iași, formație pregătită din acest sezon de pietreanul Costel Enache.

ACS Hușana Huși (foto) a început în următoarea alcătuire:
Manole – Agrigoroaei, Dumitru, Ichim, Deleanu – Țenu, Gârdea, Rotaru, Dănăilă – Solomon, Sandu Eduard, iar în repriza a doua au mai intrat Turiță, Munteanu, Cotiugă, Tofan, Chiriac, Berezeanu, Sitaru, Nicolau, Oncică și Tătărușanu.
Politehnica Iași a răspuns cu următorii:
Axinte – Onea, Plămadă, Cană, Stan – Târșa – Serediuc, Francisc Cristea, Stoenac, Pelivan – Istrate, iar în repriza a doua au mai jucat Brânză, Pușcaș, Pop, Kacorri (din minutul 46), Crap, Purcariu, Aftanache, Gherasim (min. 55), Ungurenașu (60), Moisă (65) și Iurașcu (70).
Partida a fost în marea majoritate a timpului echilibrată, asta deși formația ieșeană, de eșalon superior, are 2 săptămâni în plus de pregătire, iar victoria scurtă a formației pregătite de Costel Enache a venit pe final.
Unicul gol al partidei amicale disputate în Copou a fost marcat de mijlocașul defensiv Cristian Pușcaș, în minutul 86, acesta reluând cu capul în plasă, din centrul careului, o minge centrată perfectdin partea dreaptă de Aftanache.
Pentru ACS Hușana Huși urmează 3 teste de verificare într-o săptămână: sâmbătă - sâmbătă jocuri în deplasare la Moinești, pentru ca, intercalat, miercuri, la Huși, Hușana să primească replica Aerostarului din Bacău.
De partea cealaltă, Politehnica Iași joacă sâmbătă în deplasare, la Piatra Neamț cu CSM Ceahlăul, iar miercuri, în Copou, urmează un test cu CS Știința Miroslava.

foto: Robin Vasilius

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu