miercuri, 7 iulie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | ACS Șomuz Fălticeni și-a conturat staff-ul și anunță primele achiziții pentru următorul sezon. Vezi din ce direcție vin întăririle din tabăra Șomuzului

 

Conducerea echipei de fotbal Şomuz Fălticeni a anunţat că a ajuns la un acord cu Iulian Ionesi pentru preluarea funcţiei de antrenor al echipei.

Iulian Ionesi a condus până de curând echipa CSM Bucovina Rădăuţi, reuşind performanţa de a califica echipa în faza barajului pentru promovarea în Liga a 2-a, după ce la finalul sezonului regular a câștigat seria I a ligii a 3-a.

El a mai colaborat cu Şomuz Fălticeni, din postura de jucător, în sezonul 2015-2016, la finalul căruia Şomuz a jucat barajul de promovare, pierdut în faţa echipei FC Bistriţa.

Alături de Iulian Ionesi, la Fălticeni vine şi antrenorul Marius Lup, la rândul său un vechi colaborator al echipelor din Fălticeni. S-a aflat în staff-ul celor de la Juventus Fălticeni, în perioada 2006-2008, când echipa evolua în Liga a 3-a.

„Noul staff al echipei ACS Şomuz Fălticeni pentru sezonul 2021-2021 va fi compus din: Ionesi Iulian (antrenor/ jucător) Marius Lup, Puianu Ionut (antrenor pentru portari), Florin Ailenei (antrenor secund), Adrian Avrămia (antrenor secund), Balean Matei (kinetoterapeut). La reunirea echipei, din data de 12 iulie, sunt așteptați și următorii jucatori: Dănilă Vasile, Vitu Vasile, Irimescu Alexandru, Antonesei Florin, Ciobanu Robert, Chirilescu Vasile, Ciobanu Alexandru, toţi acești jucători au evoluat în sezonul trecut la Bucovina Rădăuţi. Mai suntem în discuţii cu 4-5 jucători cu care sperăm să putem semna săptămâna viitoare”, a declarat profesorul Iulian Darabă, directorul sportiv al echipei Şomuz Fălticeni citat de https://falticenionline.ro/

Şomuz Fălticeni începe pregătirea pentru noul sezon în cursul zilei de luni, 12 iulie 2021 și va beneficia și în sezonul următor de sprijinul Primăriei Fălticeni, dar și de aportul sponsorilor principali Raitar și Romfour, în timp ce președinte executiv rămâne Alexandru Ursu, cel care a îndeplinit această calitate în returul sezonului recent încheiat, campionat în care Șomuz s-a clasat la final pe locul 7 din 10 formații.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu