luni, 12 iulie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Costel Ilie la primele impresii de la debutul cu victorie în fața formației de ligă secundă, Politehnica Iași

 

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a debutat în pregătiri sâmbătă, 10 iulie, la Piatra Neamț în fața formației de ligă secundă Politehnica Iași, grupare pregătită din acest sezon de pietreanul Costel Enache.
Victoria cu 3-0 (1-0), goluri Andrei Vîlea, Cătălin Ștefănescu, Ștefan Istrati, este dătătoare de speranțe, staff-ul tehnic fiind în mare mulțumit de prestația componenților din lotul pietrean, de gradul de implicare în joc, de realizările tehnico-tactice și mai ales de efortul susținut depus pe o caniculă specifică acestei perioade de pregătire, dacă ținem cont și de faptul că noul CSM Ceahlăul aflat la primul joc de verificare, este o echipă aproape nouă, cu mulți jucători aduși special la Piatra Neamț pentru a se reuși promovarea în acest sezon.

”De rezultat sunt mulțumit, dar nu pot spune că și de joc în anumite momente. Suntem însă la început, suntem în căutări, experimentăm în alcătuirea echipei şi de aceea nu putem vorbi de omogenitate acum, atât timp cât este o echipă aproape nouă. De atitutinde, de implicare, de ambiție sunt mulțumit. Vom continua să lucrăm la capitolul acumulări fizice, dar și la relații de joc”.
Pentru "galben-negri" urmează două săptămâni de antrenamente care se vor încheia cu jocul amical programat cu Foresta Suceava (24 iulie), amical confirmat astăzi de președintele Forestei, Andrei Ciutac.
Costel Ilie tehnicianul nemțenilor, antrenor cu licența Pro la grupa de sub Pietricica, are obiectiv trasat de promovare la L2 încă din acest sezon, iar până la startul ligii a 3-a, seria I, împreună cu ceilalți antrenori din staff va alcătui un lot de 25 de jucători din care 3 portari, capabil să ducă la îndeplinire obiectivul asumat de toată suflarea nemțeană.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu