luni, 12 iulie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | CS Sporting Juniorul Vaslui lasă VACANT locul de L3 din Seria I : Cei mai buni jucători vor juca tot în "galben-verde" dar la Suceava!

 

Sporting Juniorul Vaslui va oficializa în aceste zile parteneriatul cu Foresta Suceava, pentru a forma o singură echipă.

Astfel, întreg lotul va fi mutat la Suceava și va evolua tot în tricoul galben-verde, însă sub sigla Forestei.

Practic, acest acord va duce la dispariția Vasluiului de pe harta fotbalistică a țării. Sporting Juniorul nu va continua în eșalonul trei și va păstra echipa a doua în liga a patra, pentru a nu pierde drepturile federative asupra jucătorilor.

Mai există și varianta vinderii fotbaliștirlor lui Cornel Cracea pe la diferite echipe din eșaloanele 2 și 3, în caz că nu va fi dus până la capăt parteneriatul preliminar consemnat cu Suceava.

Cert e că Sporting Juniorul Vaslui nu va mai continua în liga 3.

În urma unei intervenții avute astăzi în relația cu mass-media, presedintele Forestei Suceava, d-nul Andrei Ciutac ne-a confirmat numele jucătorilor de la Sporting Juniorul care vor face trecerea sub formă de transfer la Foresta, oficialul de la Suceava menționând în mod expres faptul că nu este vorba de nicio unire sau fuziune între cele 2 cluburi ce au aceleași culori galben-verde.

Jucătorii vizați pentru un transfer la Foresta din lotul vasluienilor de la Sporting Juniorul sunt în număr de 12: Ailenei, Oblesniuc, Hagiu, June, Cracea, Dohotaru, Stefanovici, Codreanu, Gherase, Costache, Andrei Mihai și Marcel Chiorean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu