sâmbătă, 10 iulie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Foto: CSM Ceahlăul debut cu dreptul în pregătiri. "Cobra" LETALĂ pentru ieșenii de la Poli Iași într-o victorie confortabilă dătătoare de speranțe pentru viitor. Vîlea, Ștefănescu și Istrati au punctat pentru pietreni

 

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a debutat în jocurile de verificare, sâmbătă, 10 iulie, în fața formației de liga a 2-a, Politehnica Iași, grupare pregătită din această vară de pietreanul Costel Enache.
Chiar dacă a întâlnit un adversar de eșalon superior, cu 2 săptămâni de pregătire în avans, pe teren lucrurile au stat cu totul altfel.
Pietrenii antrenați  de "Cobra" aka Costel Ilie au părut mult mai determinați, mai atenți și mai incisivi, iar individualitățile Andrei Vîlea și Cătălin Ștefănescu au făcut diferența prin execuții de autor.
Până la urmă s-a terminat 3-0, underii Alexandru Anton și Ștefan Istrati rafinând golul cu numărul 3 din tabăra nemțenilor realizat de ultimul cu 4 minute înainte de finalul jocului.
CSM Ceahlăul a început în formula: Teo Cîmpianu - Daniel Moroșanu, Flavius Dumbrăvean, Cristi Jalbă, Cristi Ursu - Denis Botezatu (cpt), Sorin Tăbăcariu - Cosmin Nemțanu, Andrei Vîlea, Ștefan Coman (Metaloglobus, aka Cetate Râșnov) - Adrian Moldovan
Au mai intrat pe parcurs: Oleg Malac ( portar 2001 - Milsami Orhei), Alexandru Barna - Adelin Pașca (Giroda Pâncota, jucător aflat în probe -2000), Alexandru Ștefănescu, Andrei Ghenici, Gabriel Iorga, Cătălin Ștefănescu, Cristian Barb, Ov.Toma, Răzvan Pîntea, Andrei Curpăn, Alexandru Anton, Răzvan Hodorogea, Marius Cojoc și Ștefan Istrati.
Ciprian Șincu - Scripă - accidentat a fost menajat.
Politehnica Iași repriza 1  Brânză - Onea, Plămadă, Cană, Stan - Pușcaș, Târșa - Serediuc, Cristea, Pelivan - Istrate.
Pe parcursul primei reprize au mai intrat: Pop, Kacorri.
Politehnica Iași - repriza a 2-a: Axinte - Onea, Plămadă, Cană, Stan - Serediuc, Cristea, Târșa, Pop - Zaharia, Kacorri
Au mai intrat pe parcurs: Ungurenașu, Purcariu, Moisă, Iurașcu, Aftanache, Gherasim, Timiș (de la FCSB, în probe), Zaharia în timp ce Stoenac ușor accidentat a fost menajat.
În tribuna a 2-a a stadionului Ceahlăul s-a aflat și fostul jucător al CSM Ceahlăul Piatra Neamț, lateralul stânga Modibo Keita - actualmente la formația de ligă secundă FC Buzău, dar și burkinabezul Ilyassou Kouraogo, cel care a sosit în cursul serii trecute la Piatra Neamț și care, cel mai probabil, va continua la gruparea de sub Pietricica, aripa stânga în vârstă de 22 de ani pregătintindu-se pe timpul pandemiei în țara natală cu formația de primă ligă FC Santos.

CSM Ceahlăul Piatra Neamț - Politehnica Iași 3-0 (1-0) 

Au marcat: Andrei Vîlea (9), Cătălin Ștefănescu (48) și Ștefan Istrati (86)

Galerie foto: 









































































































2 comentarii:

  1. Dacă Cătălin Ștefănescu ,ar ajunge la o înțelegere cu CSM CEAHLĂUL,ar fi clar un câștig in ce privește valoarea echipei,cât și pentru atingerea obiectivului propus, Promovarea in liga 2.Poate conducerea clubului cade la o înțelegere cu el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate! SĂ îi ofere un contract conform valorii lui! Fără bani nu poti promova!

      Ștergere