vineri, 9 iulie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Miercuri s-a reunit în formulă restrânsă și CSM Bucovina Rădăuți. Principalul Cristescu a avut doar 15 jucători sub comandă la primul antrenament

 

Florin Cristescu, tehnicianul de 60 de ani, cel care a lăsat în această vară ACS Foresta Suceava pentru a semna pe 2 ani cu CSM Bucovina Rădăuți, a avut miercuri, la reunire, sub comandă, un efectiv redus numeric de doar 15 jucători.
Asta și pentru faptul că Ionuț Puianu, Vasile Dănilă, Vasile Vitu, Alexandru Irimescu, Florin Antonesei, Robert Ciobanu, Vasile Chirilescu și Alexandru Ciobanu, au ales să-l urmeze pe Iulian Ionesi la Șomuz Fălticeni, o grupare ce anunță obiective mărețe pentru sezonul ce stă să înceapă la 28 august.
„Am început deja operațiunea de completare a lotului. Vom aduce atât fotbaliști cu experiență, dar și tineri cu reale perspective. Sunt optimist în ceea ce privește viitorul, am stabilit un buget ferm necesar echipei, iar condițiile sunt ok. În paralel, se lucrează intens la modernizarea stadionului Municipal, care va arăta o față nouă pe 28 august, la debutul campionatului”, a declarat noul antrenor principal al formației rădăuțene citat de https://www.monitorulsv.ro/

Florin Cristescu îi va avea „secunzi” pe Ionel Lavric, Cristian Butnariu și Ionuț Plămadă, acesta din urmă va continua însă și ca jucător. Noua structură de conducere a Bucovinei se prezintă astfel: Radu Munteanu - director, Manuel Costache - președinte, Beniamin Lucescu - vicepreședinte, Vichentie Popescu - director sportiv și Radu Teleagă – delegat.

Principalii finanțatori ai echipei vor fi firma de transport Tarsin și Primăria Rădăuți.

" Se fac eforturi pentru ca echipa din Rădăuți să rămână la fel de puternică ca în sezonul precedent, iar cu siguranță cei ce vor semna cu echipa CSM Bucovina Rădăuți vor da totul pe teren pentru a ne îndeplini obiectivele " se arată într-o postare pe pagina oficială de facebook a clubului din Rădăuți, obiectivul fixat și asumat de conducerea Bucovinei fiind accesul în play-off.


foto: Cristian Ploșceac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu