marți, 18 ianuarie 2022

Fotbal liga a 3-a, seria I | Florentin Petre a condus ieri 17 ianuarie primul antrenament al "galben-negrilor". VEZI LOTUL prezent la primul antrenament: Secunzii Vali Avădanei și Florin Anton alături de team managerul Bobi Mahu completează staff-ul tehnic

 
Pe un frig cumplit și un vânt rece ce a triat serios prezența curioșilor la stadion la primul antrenament al "galben-negrilor " din 2022 sub comanda noului antrenor principal (foto 1 - Florentin Petre), nu însă și a unei fracțiuni din inimoasa galerie a ACSM Ceahlăul (video), pietrenii au pornit optimiști în noul an, dornici de revanșă și mai ales să dovedească orașului și conducerii că mai merită o șansă, că pot duce ACSM Ceahlăul în play-off și mai apoi în mai la barajele de accedere la eșalonul 2.


Antrenorul secund Vali Avădanei dar și cel cu portarii Florin Anton la care s-au alăturat membrii staff-ului medical kinoterapeutul Cosmin Vlăduț Stan și masorul Ioan Stan au supravegheat din teren și de pe margine primul antrenament al Ceahlăului la care au participat următorii jucători:

Portari: Alexandru Barna și Marius Chelaru
Fundași: Dan Moroșanu, Ionuț Ursu, Cristin Jalbă, Adrian Juncu (foto stânga 3 - jucător de la CS Universitatea Craiova II)
Mijlocași: Răzvan Pîntea, Andrei Curpăn, Alexandru Anton, Andrei Vîlea, Ștefan Istrati, Cătălin Ștefănescu, Ovidiu Toma, Cristi Barb, Sorin Tăbăcăriu
Atacanți: Cosmin Nemțanu și Asabi Benjamin Gbanzi (foto 4 - jucător congolez cu pașaport american) - Anaheim (California)
Sportul nemțean de performanță vă va ține la curent cu ultimele vești din tabăra nemțenilor, cu programul jocurilor de pregătire pe care Florentin Petre &Co îl va susține în această perioadă precompetițională și cu siguranță cu noile transferuri care se vor materializa în perioada imediat următoare.

Mai jos aveți o galerie foto de la reunirea de ieri:
























































4 comentarii:

  1. Bună ziua,Sorin Tăbăcării ,nu apare în lot,dar apare în poză.Ramane in lot sau doar se antrenează? Succes maxim îi urăm lui Florentin Petre și întregii echipe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, l-am adăugat. Este refăcut după accidentare, este in lot

      Ștergere
  2. Juncu a revenit acasa dupa doua experiente la Craiova si Constanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, are 22 de ani, vine de la Universitatea Craiova II, a mai jucat sub formă de împrumut la Farul, la L2

      Ștergere

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | S-a RUPT lanțul de IUBIRE! ACSM Ceahlăul a RĂMAS fără antrenor principal!

  " Jos pălăria, Cristian Pustai! Antrenorul Cristian Pustai și CSM Ceahlăul Piatra Neamț au ajuns la concluzia că este timpul despărți...