marți, 18 ianuarie 2022

OFICIAL: Foto: ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a OFICIALIZAT despărțirea de 6 jucători din stagiunea de toamnă!

 

În conferința de presă de ieri în care oficialii clubului nemțean au prezentat mass-mediei nemțene pe noul antrenor principal în persoana lui Florentin Petre (ultima dată la formația de ligă secundă Dacia Unirea Brăila), președintele clubului nemțean, d-nul Cătălin Roca (foto 2 alături de Ioan Anton Măzărianu și Florentin Petre) a precizat și jucătorii cu care s-a ajuns în această perioadă la o reziliere pe cale amiabilă a angajamentelor cu gruparea de sub Pietricica.
Nu mai fac parte din lotul grupării nemțene în ordinea pe care i-am cuprins în colajul foto: fundașul central Flavius Dumbrăvean (a semnat cu CSM Deva), vârful de atac Adrian Șter (a semnat cu SCM Zalău), portarul Teodor Cîmpianu, închizătorul Denis Botezatu, fundașul lateral stânga Cristian Ursu și vârful de atac Adrian Moldovan.
Acestora dar și fostului antrenor principal Gabriel Rădulescu, președintele clubului Cătălin Roca dar și principalul investitor Ioan Anton Măzărianu le-au mulțumit pentru munca depusă la clubul din Piatra Neamț și le-au urat mult succes pe mai departe în carieră.
În zilele următoare este posibilă și rezilierea altor contracte, mai puține cei drept, urmând ca la clubul de sub Pietricica să fie numit un președinte execuțiv în cel mai scurt timp iar lotul de jucători să fie întărit cu 7 jucători străini de top dar și cu 2-3 underi români de mare calitate care să pună urmărul într-o primă fază la calificarea "galben-negrilor" în play-off-ul ligii a 3-a, seria I.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 4-a Neamț, Play-out: Etapa a 1-a | Victoria Tarcău a înregistrat scorul rundei, însă cele mai multe goluri s-au marcat la Podoleni. Rezultatele etapei a 1-a și clasamentul actualizat

  Play-out: Etapa a 1-a (4 mai) AS Unirea Trifești 4-0 ASF Girov AS Viitorul Podoleni 5-...