vineri, 22 iulie 2022

Fotbal L3, Seria I & II | "Aviatorii" lui Mișu Ionescu PRIMUL adversar din pregătiri pentru "galben-negri". Jocul va avea loc astăzi de la orele 17:00 pe terenul central

 

"Galben-negri" conduși și în acest sezon de trioul Florentin Petre, Valentin Avădanei și Florin Anton vor încheia în acest weekend 2 săptămâni de pregătire pe plan local cu un prim joc de verificare în compania Aerostarului din Bacău, formație pregătită de fostul mare jucător al nemțenilor de la mijlocul anilor 90 și începutul anilor 2000, Mișu Ionescu.
Acest prim test este un bun prilej de integrare în echipă a noilor veniți dar și un criteriu de evaluare a tinerilor jucători care se află în probe la Piatra Neamț de câteva zile.
Vrem să îi vedem la lucru pe toți cei aflați în probe și le vom acorda un plus de atenție cu ocazia acestui duel. Important este însă să intrăm în cantonament cu toți jucătorii apți din punct de vedere fizic. Asta pentru că programul de pregătire va fi unul greu pentru jucători. Vor fi zile cu două antrenamente, dar chiar și cu câte trei. Vrem să fim cei mai buni, așa că trebuie să facem sacrificii pentru asta " , a declarat Florentin Petre.
ACSM Ceahlăul va înfrunta vineri, 22 iulie 2022, pe Aerostar Bacău, de la ora 17:00 pe terenul central al Stadionului Municipal ”Ceahlăul” din orașul de la poalele Pietricicăi.
Cantonamentul este programat la Piatra Neamț începând de luni, 25 iulie 2022, până pe 5 august 2022, zi de vineri în care echipa noastră va juca în compania celor de la ACS Foresta Suceava, cel mai probabil la Piatra Neamț. Celelalte două meciuri amicale ale pauzei de vară vor fi pe 13 și 20 august 2022 cu CSM Focșani, unul la Piatra Neamț și unul la Focșani. Tot până la primul meci oficial al campionatului, pe 27 august, echipa nemțeană va juca și un meci în Turul 1 al Cupei României-Betano, cel mai probabil în data de 17 august.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Volei masculin - cadeți U-17 | CSM București, campioană la volei masculin U17, ediția 2023/ 2024. CTF Mihai I și LPS Suceava au completat podiumul. LPS Piatra Neamț a încheiat pe locul 6

  La Suceava s-a disputat unul dintre cele mai echilibrate turnee finale, dacă nu cumva cel mai echilibrat de la introducerea sistemului cu ...