sâmbătă, 23 iulie 2022

Fotbal liga a 3-a, seriile I & II | ACSM Ceahlăul și CS Aerostar THRILLER cu 9 goluri în jocul amical de vineri, înainte de intrarea în CANTONAMENT. Pietrenii încă mai TESTEAZĂ underi, Mihalache debut cu o dopieta, Pascal Bolu pe picior de plecare

 

Vineri, 22 iulie, de la orele 17:00, pe stadionul central din Piatra Neamț, ACSM Ceahlăul și CS Aerostar au efectuat un test de verificare înainte de intrarea în cantonamentul de vară în care se vor produce acumulările fizice dar și cele de ordin tactic și tehnic, în ambele loturi fiind modificări importante în această vară, ambele formații cu obiectiv clar minimal, accederea în play-off.
Dacă pietrenii vor intra de luni într-un cantonament centralizat la stadionul Ceahlăul, aviatorii lui Mișu Ionescu vor face același lucru în localitatea Dărmănești.
Cu o săptămână în plus de pregătire, Aerostar s-a reunit pe 6 august și a mai disputat un joc de verificare tot în deplasare (4-4 la Miroslava cu CS Știința), formație pregătită din acest sezon de Tibor Selymes, elevii lui Mișu Ionescu au evoluat curajos, mai cu seamă în debutul celei de-a 2-a reprize, atunci când profitând de numeroase schimbări efectuate la pauză în lotul Ceahlăului, pe parcursul a circa 20 de minute au revenit de la 0-3 la 4-3!
Prima repriză a fost controlată tactic de elevii lui Florentin Petre, cel care a început jocul cu o formulă apropiată de  cea de bază în care s-au regăsit ca și underi 2003 în teren portarul Andrei Cosmin Bucur (Campionii FC Argeș) și Denis Lăcustă (junior promovat din cadrul clubului), în timp ce anul 2002 a fost asigurat de fundașul lateral dreapta Mihai Moroșanu, o soluție deja consacrată în primul 11 încă din sezoanele  trecute.

Am remarcat în centrul defensivei cuplul de fundași centrali experimentați Ionuț-Ursu și Alex Ichim, ultimul investit și cu banderola de căpitan, în flancul stâng a jucat Dudu Drugă - jucător cu mare experiență ce a jucat finala barajului de promovare în sezonul trecut cu CS Dante Botoșani în compania Oțelului Galați.
Dacă benzile la mijloc au fost încredințate lui Lăcustă și Pîntea, închizătorii Novac,  și Ov.Toma au asigurat echilibru între apărare și atac iar în față tehnicii și rapizii Patrick Petre și Cătălin Ștefănescu, au pus în dificultate în special pe contraatac apărarea imediată a Aerostarului.
Cătălin Ștefănescu în minutele (22 și 33), urmat de ultraofensivul Daniel Mihai Moroșanu (35) - ultimul cu un șut plasat jos în plasa laterală au dus scorul pauzei la un sec 3-0 în favoarea elevilor lui Florentin Petre.

Fiind un meci cu caracter amical și totodată pietrenii având o serie de underi în probe ce trebuiau evaluați și în condiții de joc nu numai de antrenament, startul părții a 2-a a fost sub controlul aviatorilor lui Mișu Ionescu care au punctat rapid de 4 ori într-un interval de 12 minute: Alex.Zaharia cu o dublă (56,62), prima execuție foarte frumoasă, șut cu efect, plasat peste Barna, Vraciu cu capul din careul mic (61) și A. Chirilă (68) după o centrare din lateral în care apărarea imediată a pietrenilor a fost moleșită de căldura de afară.

Chiar dacă Barna, Acasandrei, Copoț-Barb, Agafiței, Nemțanu și Mihalache jucători cu ceva experiență și valoare erau în teren, tehnicianul nemțenilor a decis să îi reîntroducă pe parcusul reprizei a 2-a pe unii dintre jucătorii din formula de start, care, coroborat și cu schimbările din tabăra Aerostarului, au adus pe final victoria nemțenilor prin reușite semnate de Richardo Mihalache în minutele 85 și 86.
Ghenici under 2002 a fost utilizat ca fundaș stânga în repriza a 2-a, iar underi 2003 în teren au mai primit minute Matei Lungu (dintre jucătorii de la U-19), Călin Harfaș, Gabriel Alexe sau Antonio Tiberiu Dănilă (cu toții mijlocași centrali, cu mențiunea că ultimul a fost folosit în bandă).
Cel mai probabil până luni, înainte de intrarea în cantonament vom ști și ce jucători vor prinde un tricou sub culorile galben-negru pentru sezonul următor dintre cei aflați în teste. 
Nu au fost utilizati Andrei Curpăn, Alexandru Ștefănescu, Alexandru Catău și Ionuț Canea tocmai în ideea de a evalua la teren underii în probe, nefiind exclus ca în cursul zilei de duminică să mai sosească un jucător under în teste (2003).
Situația lui Pascal Bolu va fi clarificată zilele următoare, însă cel mai probabil acesta nu va mai rămâne la Piatra Neamț.

Galerie foto:




































































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 4-a, seria VEST | Final de sezon regular: ACSM Ceahlăul II, CS Speranța Răucești și FC Pietricica Site Bau s-au calificat în play-off. Rezultatele ultimei etape și clasamentul sezonului regular

Etapa a 22-a (28 aprilie) CS Speranța Răucești 3-2 AS Viitorul Podoleni FC Pietricica Site Bau ...