sâmbătă, 30 iulie 2022

Fotbal liga a 3-a, Seria I | AMICAL: ACSM Ceahlăul Piatra Neamț - CSM Pașcani 9-0 (3-0). Următorul joc este vineri 5 august de la ora 11:00, pe Areni cu Foresta Suceava

 

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a disputat astăzi sâmbătă, 30 iulie, de la ora 11:00, al 2-lea joc de verificare din această vară pe terenul central din Complexul Sportiv Ceahlăul în compania formației CSM Pașcani, o grupare de L4 ce tocmai a retrogradat din sezonul recent încheiat de L3.
Aflați la finalul primei săptămâni de cantonament pe plan local, băieții pregătiți de Florentin Petre, Vali Avădanei și Florin Anton au arătat o bună implicare, poftă de joc, au dezvoltat o mulțime de acțiuni în viteză și un lucru îmbucurător la fel ca și în jocul cu Aerostar, echipa are mai multe soluții în plan ofensiv decât în sezonul trecut.
Florentin Petre a utilizat toți jucători apți de joc aflați la dispoziție, singurele absențe fiind portarul Alex Barna, mijlocașul la închidere Ovidiu Toma - accidentat și atacantul Antonio Agafiței încă nerefăcut, dar acesta din urmă va reveni de luni în cantonament. 



ACSM Ceahlăul a  început în formula: Andrei Bucur - D.Moroșanu, Al.Ichim, I.Ursu, D.Drugă - Cristian Copoț-Barb - D.Lăcustă, C.Ștefănescu, R.Pîntea - Patrick Petre, R.Mihalache
După pauză au mai intrat: M.Chelaru - C.Harfaș, L.Acasandrei, A.Ghenici, Al.Ștefănescu, Luca Ciontea, I.Canea,  D.Novac,  M.Lungu, C. Nemțanu, Al.Catău
Marcatorii jocului cu CSM Pașcani au fost: Ichim (21), Petre (28-p, 45), Canea (49, 80), Nemțanu (50, 60), Catău (77, 89).

Florentin Petre - antrenor principal ACSM Ceahlăul:
"Rezultatul meciului de azi nu a contat, dar mi-am dorit ca evoluția noastră să fie pe măsura așteptărilor. Mi-a plăcut implicarea tuturor, mi-a plăcut concentrarea pe întreaga durată a jocului și am tras concluziile necesare și asupra nivelului pregătirii fizice la care lucrăm din plin. Suntem bine pentru această perioadă".

Pentru "galben-negri" urmează a doua săptămână de cantonament care se va încheia cu meciul amical programat cu Foresta Suceava în deplasare. Urmează apoi jocurile de pregătire cu FC Dinamo București (Liga 4, 10 august, Piatra Neamț) și cu CSM Focșani (13 și 20 august). Între meciurile contra vrâncenilor va fi un duel in Turul 1 al Cupei României Betano, pe 17 august cel mai probabil în deplasare cu un adversar ce va fi stabilit în zilele următoare.
Galerie foto : 
































































































































2 comentarii:

  1. Bună seara,dar Sincu-Scripa nu mai face parte din lot?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este accidentat, a avut un accident de mașină, nu a intrat încă în progres pregătire.

      Ștergere