vineri, 29 iulie 2022

Fotbal liga a 3-a, Seria I | ACSM Ceahlăul va finaliza prima săptămână de cantonament local cu un joc amical cu CSM Pașcani, sâmbătă, 30 iulie, de la ora 11:00, pe terenul Central

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț  se află în plin cantonament local la Piatra Neamț, iar la jumătatea lui, conducerea tehnică a decis că este timpul pentru un joc amical cu o formație precum CSM Pașcani - liga a 4-a Iași, un bun prilej de evaluare a stadiului de pregătire în care au ajuns "galben-negri", de verificare a potențialului de exprimare în joc la care au ajuns jucătorii din sezonul trecut, noii veniți, underii promovați din club dar și underii 2003 ce se află la Piatra Neamț în teste.

CSM Pașcani este o grupare care a retrogradat sportiv în acest sezon din seria I a ligii a 3-a, a pierdut cei mai buni jucători,  mulți dintre ei vor fi adversarii pietrenilor în viitorul sezon sub comanda lui Tibor Selymes la Știiința Miroslava și reprezintă un  adversar numai bun pentru Florentin Petre & Co pentru această fază a pregătirii. 

"Pregătirea a decurs foarte bine și suntem mulțumiți de modul în care au răspuns jucătorii cerințelor noastre, pentru că nu le-a fost ușor. Este perioada cea mai grea pentru ei, dar au înțeles că pentru a fi învingători trebuie să fie puternici din punct de vedere fizic și mental. Nu poți avea succes fără sacrificiu și implicare totală", a declarat Florentin Petre.

Cantonamentul va continua și săptămâna viitoare pentru nemțeni, iar vineri, 5 august, CSM Ceahlăul se va deplasa la Suceava pentru testul cu Foresta.
Următorii adversari din jocurile de verificare pentru galben-negri vor fi apoi FC Dinamo București la Piatra Neamț, gruparea de L4 patronată de Nicolae Badea și antrenată de Andrei Cristea, fostul mare jucător al celor de la Steaua, Dinamo și Politehnica Iași și CSM Focșani 2007, formația pregătită de Marius Bratu.
Pe vrânceni ACSM Ceahlăul îi vor întâlni de 2 ori: pe 13 și 20 august, la Piatra Neamț și Focșani, ordinea jocurilor urmând să fie dată  și de țintarul viitorului
sezon al ligii a 3-a, care  va fi cunoscut până la data celor 2 jocuri de pregătire.
 
Între aceste partide contra vrâncenilor va fi și duelul din Turul 1 al Cupei României Betano, cel mai probabil pe 17 august, dar numele adversarului și locul unde se va juca partida vor fi anunțate de FRF în perioada următoare.
În această fază a competiției vor intra câștigătoarele fazei regionale și majoritatea formațiilor de L3, mai puțin locurile 1-2 din sezonul trecut, în seria noastră (CS Dante Botoșani și ACS Foresta). Cum locul 3, ACS Hușana Huși s-a retras în această vară, este foarte posibil ca respectându-se clasamentul și criteriul geografic, ACSM Ceahlăul să joace în deplasare, cel mai probabil la Miroslava, Fălticeni sau Pașcani

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 4-a, seria VEST | Final de sezon regular: ACSM Ceahlăul II, CS Speranța Răucești și FC Pietricica Site Bau s-au calificat în play-off. Rezultatele ultimei etape și clasamentul sezonului regular

Etapa a 22-a (28 aprilie) CS Speranța Răucești 3-2 AS Viitorul Podoleni FC Pietricica Site Bau ...