luni, 7 noiembrie 2022

Fotbal liga a 3-a, Seria I | ACSM Ceahlăul Piatra Neamț și antrenorul principal Florentin Petre au REZILIAT AMIABIL astăzi 7 noiembrie. După 2 etape din retur, nemțenii sunt pe locul 5, la 4 puncte de locul 2

 

Florentin Petre (46 de ani) nu mai este antrenorul echipei ACSM Ceahlăul începând de luni, 7 noiembrie. Clubul din Seria 1 a Ligii 3 a anunțat rezilierea contractului de comun acord, ACSM Ceahlăul fiind pe locul 5 după 11 meciuri, cu numai 17 puncte după următoarea linie de clasament: 11 5 2 4 26-16.
Florentin Petre fusese numit antrenor principal la ACSM Ceahlăul în luna ianuarie a acestui an atunci când nemțenii mai aveau de disputat 3 jocuri din returul sezonului regulat. Cu 2 victorii cu 1-0 în fața Științei Miroslava și Forestei Suceava la Piatra Neamț și o remiză 0-0 la Vaslui cu CS Sporting Juniorul, galben-negri au ratat calificarea în play-off, însă în cele 10 partide din play-out au avut un bilanț foarte bun format din 7 victorii și 3 rezultate de egalitate, golaveraj 17-3.
Așteptările erau mari la Piatra Neamț în vară, conducerea administrativă împreună cu cea tehnică au anunțat ca și obiectiv promovarea la L2, obiectiv structurat acum pe 2 etape preliminare: calificarea în play-off și apoi locul 2 care să asigure prezența la baraje.

”Mulțumim, Florentin Petre!

CSM Ceahlăul Piatra Neamț și antrenorul Florentin Petre au încheiat astăzi, 07.11.2022, colaborarea care a început în luna ianuarie a anului în curs. Contractul dintre cele două părți trebuia să se încheie în luna iunie a anului 2023, dar pe cale amiabilă s-a decis acum întreruperea sa.

Pe această cale, CSM Ceahlăul Piatra Neamț mulțumește antrenorului Florentin Petre pentru munca depusă, pentru aportul adus la dezvoltarea clubului și îi urează multă sănătate și succes în activitate de aici înainte!”, se arată în comunicatul emis de CSM Ceahlăul.

Înainte de venirea la CSM Ceahlăul, Florentin Petre a mai antrenat ca ”principal” echipele Dinamo 2 (iunie 2015 – iunie 2016), Foresta Suceava (octombrie 2017 – iunie 2018) și Dacia Unirea Brăila (august 2018 – decembrie 2021).

Sportul nemțean de performanță ține să mulțumească personal antrenorului și omului Florentin Petre pentru profesionalismul de care a dat dovadă atât cât a activat la clubul nemțean, despre faptul că a răspuns de fiecare dată la solicitările noastre (conferințe de presă, interviuri după joc, faptul că ne-a permis accesul la antrenamente, etc), fiind un exemplu de modestie, sinceritate și amabilitate, așa cum trebuie să fie până la urmă o relație în media între antrenor și presă.

Succes pe mai departe Florentin, în cariera de antrenor și în viața de familie!

Un comentariu:

  1. Succes maxim d-lui Florentin Petre! Mulțumim pentru activitatea depusă ne pare rău și nouă suporterilor că nu au fost rezultatele așteptate.Se pregătește De . Profesor Cristian Pustai, sperăm cu mai mult succes măcar cu calificare in play-off.

    RăspundețiȘtergere

Postare prezentată

Fotbal juniori U-19| Calificare spectaculoasă în semifinalele Cupei Național pentru juniori mari ai ACSM Ceahlăul: victoria de la Păulești considerată drept cea mai mare performanță din ultimii ani de președintele Consiliului Director Daniel Bobi Mahu- Moisii

ACSM Ceahlăul U19 în meciul de azi din Cupa Național U19 în următoarea alcătuire a reușit calificarea în primele 4 formații ale competiției ...