vineri, 11 noiembrie 2022

Fotbal liga a 3-a, seriile I & II | Foresta - Dante și CSM Bacău - Șomuz Fălticeni în seria I, respectiv CSM Focșani - AFC Dinamo Bacău și AFC Metalul Buzău - CS Aerostar Bacău în seria a 2-a, cele mai ofertante jocuri. Avancronica etapei a 12-a, delegările de arbitri și observatori, pronosticuri

 

Toate jocurile etapei a 12-a au loc sâmbătă 12 noiembrie, de la orele 14:00. 
În seria I, ACS Foresta Suceava - CS Dante Botoșani este o confruntare pe Areni între cele mai bune 2 formații din sezonul trecut. Dante a câștigat în urmă cu un an seria, iar Foresta a fost a 2-a, la ora jocului de sâmbătă cele 2 formații sunte despărțite de 3 locuri în clasament și de 9 puncte. Un succes al Forestei ar mări ecartul și în același timp, cel mai probabil o va arunca pe Dante în afara locurilor de play-off.
Un alt joc interesant se anunță cel de la Bacău, de pe Constantin Anghelache, acolo unde CSM-eii  lui Popovici dau replica Șomuzului din Fălticeni. Cele 2 formații sunt despărțite în clasament de 4 puncte, Bacăul stă mai bine în clasament pe un nesperat loc 2, dar să nu uităm că în tur la Fălticeni, Șomuz s-a impus cu 4-0.
În cealalată serie, AFC Metalul Buzău - CS Aerostar Bacău este capul de afiș, cu gazdele mari favorite, însă Aerostarul dacă se respectă ar trebui să încerce să își ia revanșa după înfrângerea din tur de la Bacău, 2-3.
Meciul dintre CSM Focșani și AFC Dinamo Bacău se anunță înteresant prin prisma faptului că dinamoviștii băcăuani sunt o formație în formă după aducerea lui Radu Ciobanu pe banca tehnică, în vreme ce la Focșani, Adrian Toma speră să lege câteva victorii consecutive pentru moral și încredere.

sâmbătă, 12 noiembrie, ora 14:00

Seria I 

1. CS Știința Miroslava - AS FC Rapid Brodoc - Stadion Uricani - terenul 1 (Uricani - Iași)

Arbitri: A: Ștefăniță Danilă (Buzău - Buzău), A1: Petre Eugen Alexandru (Vintileanca - Buzău), A2: Victor Făinaru (Giurgiu)
Observator: Vasile Păduraru (Suceava - Suceava)
Delegat joc: Ovidiu Dumitru Lupu (Galați - Galați)

CS Știința Miroslava are neapărată nevoie de victorie dacă vrea să mai conteze în lupta pentru locurile de play-off. Ultimele 2 eșecuri din campionat cu CSM Bucovina Rădăuți (acasă) și ACS Șomuz Fălticeni (deplasare) au pus în pericol obiectivul formației pregătite de Tibor Selimeș dar Brodocul pare la prima vedere un adversar la îndemâna Științei.
În tur, la Vaslui, Știința s-a impus cu 4-0.
CS Știința Miroslava în jocurile de pe Uricani: 1-0 cu ACS Șomuz Fălticeni, 0-1 cu CSM Bacău, 3-1 cu ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, 2-1 cu ACS Foresta Suceava și 1-3 cu CSM Bucovina Rădăuți. 
AS FC Rapid Brodoc în partidele din deplasare: 0-2 la Rădăuți cu CSM Bucovina, 2-4 la Bucecea cu CS Dante Botoșani, 1-2 la Fălticeni cu ACS Șomuz, 1-5 la Piatra Neamț cu ACSM Ceahlăul și 0-3 la Suceava cu ACS Foresta.

Pronostic: 1

2. CSM Bucovina Rădăuți - AFK Csikszereda II - Stadion Municipal (Rădăuți - Suceava)

Arbitri: A: Mihai Viorel Haivas (Botoșani - Botoșani), A1: George Leonard Macovei (Iași - Iași), A2: Ana Pușcașu (Iași - Iași)
Observator: Nicolae Botezatu (Piatra Neamț - Neamț)
Delegat joc: Ilie Andrici (Cervicești - Botoșani)

CSM Bucovina Rădăuți traversează un moment bun în campionat și vrea să obțină al 3-lea succes consecutiv din campionat în fața junilor de la Miercurea Ciuc.
În tur în Harghita, jocul s-a încheiat cu scorul de 0-0, așa că este de așteptat o revanșă din partea băieților pregătiți de Ionuț Plămadă, care doresc să se mențină în zona locurilor play-off și după această etapă a 12-a.
CSM Bucovina  Rădăuți în jocurile de pe teren propriu: 3-0 cu CS Știința Miroslava, 2-0 cu AS FC Rapid Brodoc, 3-0 cu CS Dante Botoșani, 1-2 cu ACS Șomuz Fălticeni, și 2-0 cu ACSM Ceahlăul Piatra Neamț.
AFK Csikszereda II în partidele de  pe terenuri străine: 0-4 pe Areni cu ACS Foresta Suceava, 0-2 la Vaslui cu AS FC Rapid Brodoc, 1-2 la Darabani cu CSO Viitorul, 0-2 la CSM Bacău și 0-4 la Piatra Neamț cu ACSM Ceahlăul.

Pronostic: 1

3. ACS Foresta Suceava - CS Dante Botoșani - Stadion Areni (Suceava - Suceava)

Arbitri: A: Sergiu Mavriche (Bacău - Bacău), A1: Bogdan George Duță (Bacău - Bacău), A2: Theodora Alexandra Apostu (Bacău - Bacău)
Observator: Ioan Lapa (Vaslui - Vaslui)
Delegat joc: Viorel Ioan Suciu (Târgu Mureș - Mureș)

Un joc care în sezonul trecut era capul de afiș, un adevărat derby al seriei I. Între timp Foresta s-a transformat într-o echipă puternică, constantă în rezultate și prestații bune pe terenurile seriei I, în timp ce Dante încă se mai caută după desele permutări în lot și schimbările la nivelul băncii tehnice. Este fără doar și poate un joc mai important pentru oaspeți care ar fi mulțumiți și cu un rezultat de egalitate, însă Foresta pare capabilă în acest sezon să își mențină invicibilitatea pe Areni.
În tur, Foresta s-a impus la Bucecea cu 2-1 în fața lui Dante.
ACS Foresta Suceava în jocurile de pe teren propriu: 4-0 cu FK Csikszereda II, 3-1 cu CSO Viitorul Darabani, 2-0 cu CSM Bacău, 1-0 cu CSM Bucovina Rădăuți și 3-0 cu AS FC Rapid Brodoc.
CS Dante Botoșani în meciurile susținute în deplasare: 1-4 la Piatra Neamț cu ACSM Ceahlăul, 0-3 la Rădăuți cu CSM Bucovina, 2-0 la Miercurea Ciuc cu AFK Csikszereda II, 2-1 la Fălticeni cu ACS Șomuz și 0-2 la Bacău cu CSM.

Pronostic: 1

4. ACSM Ceahlăul Piatra Neamț - CSO Viitorul Darabani - Stadion Ceahlăul (Piatra Neamț - Neamț)

Arbitri: A: Gabriel  Mihuleac (Iași - Iași), A1: Andrei Pișta (Fălticeni - Suceava), A2: Vlăduț Hazi (Volovăț - Suceava)
Observator: Daniel Hulubei (Vaslui - Vaslui)
Delegat joc: Janos Toma (Târgu Mureș - Mureș)

ACSM Ceahlăul și-a schimbat antrenorul principal simțind că obiectivul promovării este în pericol de a fi realizat. Cristian Pustai, un antrenor experimentat are 4 etape de condus până în iarnă, un bun prilej de evaluare și cunoaștere a posibilităților lotului actual și cel mai probabil din iarnă, cu sprijinul investitorului principal firma Comes SA, lotul va fi updatat în funcție de șansele matematice care vor fi la momentul respectiv pentru accederea în play-off.
Se așteaptă un succes facil al nemțenilor în fața formației din Darabani, pietrenii impunându-se categoric și în tur, în deplasare, cu 6-0.
ACSM Ceahlăul în meciurile de acasă: 4-1 cu CS Dante Botoșani, 2-1 cu ACS Șomuz Fălticeni, 1-3 cu ACS Foresta Suceava, 5-1 cu AS FC Rapid Brodoc și 4-0 cu AFK Csikszereda II.
CSO Viitorul Darabani în jocurile de pe terenuri străine: 0-3* la CSM Bacău, 1-3 pe Areni cu ACS Foresta Suceava, 0-3 la Vaslui cu AS FC Rapid Brodoc, 0-1 la Bucecea cu CS Dante Botoșani și 1-0 la Fălticeni cu ACS Șomuz.


Pronostic: 1

5. CSM Bacău -  ACS Șomuz Fălticeni - Stadion Constantin Anghelache (Bacău - Bacău)

Arbitri: A: Ciprian Aelenei (Iași - Iași), A1: Andrei Diaconu (Iași - Iași), A2: Iulian Contofan (Iași - Iași)
Observator: Radu Crețu (Botoșani - Botoșani)
Delegat joc: Aurel Daicu (Suceava - Suceava)

La prima vedere cel mai echilibrat joc al rundei. CSM Bacău este  mult transformată în bine sub comanda lui Cristi Popovici și cu sprijinul financiar al Primăriei Bacău, tinde să lupte pentru calificarea în play-off încă din acest sezon. În tur, la Făticeni, Șomuzul s-a impus cu 4-0, așa că CSM-eii din Bacău au de luat o revanșă!
CSM Bacău în jocurile de pe Constantin Anghelache: 3-0* cu CSO Viitorul Darabani, 1-1 cu ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, 3-1 cu CSM Bucovina Rădăuți, 2-0 cu AFK Csikszereda II și 2-0 cu CS Dante Botoșani.
ACS Șomuz Fălticeni în partidele susținute în deplasare: 4-1 la Darabani cu CSO Viitorul, 0-1 pe Uricani cu CS Știința Miroslava, 1-2 la Piatra Neamț cu ACSM Ceahlăul, 2-1 la Rădăuți cu CSM Bucovina și 0-0 la Miercurea Ciuc cu AFK Csikszereda II.

Pronostic: X

Loc

Clasamentul (11)

M

V

E

Î

Gol

Pt

1

ACS Foresta Suceava

11

9

1

1

27 -5

28

2

CSM Bacău

11

6

3

2

16-10

21

3

CSM Bucovina Rădăuți

11

6

1

4

20-12

19

4

CS Dante Botoșani

11

6

1

4

16-15

19

5

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

11

5

2

4

26-16

17

6

ACS Șomuz Fălticeni

11

5

2

4

17-9

17

7

CS Știința Miroslava

11

5

0

6

13-15

15

8

CSO Viitorul Darabani

11

3

0

8

8-27

9

9

AS FC Rapid Brodoc

11

2

1

8

13-27

7

10

FK Csikszereda II

11

1

3

7

3-23

6


Seria a II-a

1. CSM Focșani - AFC Dinamo Bacău - Stadion Milcovul (Focșani - Vrancea)

Arbitri: A: Silviu Iftode  (Fălticeni - Suceava), A1: Mihai bogdan Martinescu (Buzău - Buzău), A2: Alexandru Blănariu (Fălticeni - Suceava)
Observator: Valentin Lungu (Iași - Iași)
Delegat joc: Florentin Popescu (Vernești - Buzău)

Un bun prilej pentru elevii antrenorului Adrian Toma de a mai bifa o victorie în clasament și pe cale de consecință să se mențină în zona locurilor de play-off. După victoria scurtă din runda precedentă de pe Municipalul brăilean, sâmbătă pe Milcovul, focșănenii pleacă cu prima șansă în fața dinamoviștilor băcăuani, însă jocul se anunță a fi unul mai echilibrat decât s-ar fi așteptat mulți la startul sezonului.
CSM Focșani s-a impus în tur la Bacău cu scorul de 3-0.
CSM Focșani în jocurile de acasă de pe Milcovul: 7-0 cu AFC 1919 Dacia Unirea Brăila, 5-1 cu CS Sporting Liești, 6-1 cu ACS Voința Limpeziș, 1-1 cu CS Viitorul Ianca și 1-0 cu AFC Metalul Buzău.
AFC Dinamo Bacău în meciurile din deplasare: 0-2 la AFC Metalul Buzău, 1-3 la ACS Unirea Braniștea, 1-1 la AFC 1919 Dacia Unirea Brăila, 4-3 la ACS Voința Limpeziș și 5-0 la CS Viitorul Ianca.

Pronostic: 1

2. AFC Metalul Buzău - CS Aerostar Bacău - Stadion Metalul (ex.Cornel Negoescu sintetix) (Buzău - Buzău)

Arbitri: A: Ionuț Constantinescu (Galați - Galați), A1: Daniel Vlase (Galați - Galați), A2: Florin Iftode (Târgu Bujor Galați)
Observator: Robert Dumitru (Sfântu Gheorghe - Covasna)
Delegat joc: Alexandru Mușoiu (București - București)

Un derby adevărat, cel mai ofertant joc al etapei a 12-a. Cu o victorie internă, metaliștii buzoieni ar lua o opțiune importantă în ceea ce privește calificarea în play-off dar și aviatorii lui Mișu Ionescu au și ei calculele lor.
În tur la Bacău, AFC Metalul Buzău s-a impus cu 3-2, așa că Aerostarul are de recuperat punct(e) pe sinteticul buzoian, dacă  bineînțeles va și putea la ora  jocului.
AFC Metalul Buzău în jocurile de acasă: 1-0 cu CSM Focșani, 2-0 cu AFC Dinamo Bacău, 3-0 cu ACS Unirea Braniștea, 9-1 cu AFC 1919 Dacia Unirea Brăila și 7-1 cu ACS Voința Limpeziș.
CS Aerostar Bacău în partidele susținute în deplasare: 4-2 la CS Viitorul Ianca, 1-0 la AFC Dinamo Bacău, 1-1 la CSM Rm.Sărat, 1-2 la CS Sporting Liești și 7-1 la ACS Voința Limpeziș.

Pronostic: 1

3. CS Viitorul Ianca - ACS Unirea Braniștea - Stadion Plopu (Ianca - Brăila)

Arbitri: A: Valentin Porumbel (Oltenița - Călărași), A1: Valentin Popovici (Botoșani), A2: Ionuț Turcanu (Coțușca -Botoșani)
Observator: Cătălin Guloiu (Buzău - Buzău)
Delegat joc: Stere Guteanu (Techirghiol - Constanța)

Un joc deschis oricărui rezultat. CS Viitorul Ianca este o formație capricioasă capabilă de rezultate  surprinzătoare, spre exemplu, în tur a câștigat la Galați, pe stadionul Oțelul jocul cu cei de la Unirea Braniștea iar în runda precedentă au remizat 1-1 în deplasarea de la Bacău de pe terenul Aerostarului. Înfrângerile la scor, pe teren propriu, puțin scontate, lasă loc de înterpretări, iar Unirea Braniștea este la ora actuală o echipă mai constantă, capabilă să câștige în deplasarea de la Ianca. 
CS Viitorul Ianca în meciurile de pe stadionul Plopu: 2-4 cu CS Aerostar Bacău, 0-1 cu CSM Rm.Sărat, 1-1 cu CS Sporting Liești, 1-2 cu AFC Metalul Buzău și 0-5 cu AFC Dinamo Bacău. 
ACS Unirea Braniștea în partidele din deplasare: 4-0 la ACS Voința Limpeziș, 0-3 la AFC Metalul Buzău, 1-4 la CS Aerostar Bacău, 5-0 la AFC 1919 Dacia Unirea Brăila și 0-1 la CS Sporting Liești.

Pronostic: 2

4. ACS Voința  Limpeziș - CSM Rm.Sărat - Stadion Voința (Limpeziș - Buzău)

Arbitri: A: Mădălin Dicu (Bucov - Prahova), A1: Bogdan Nicolae Mociorniță (Băicoi - Prahova), A2: Alexandru Chioibașu (Ploiești - Prahova)
Observator: Lorant Veress (Sfântu Gheorghe - Covasna)
Delegat joc: Adrian Peiu (Urziceni - Ialomița)

Oaspeții formează la ora actuală o grupare cu pretenții de play-off și pornesc cu prima șansă în duelul județean de la Limpeziș. În tur la Rm.Sărat, gazdele s-au impus la limită cu 1-0, iar dacă vor câștiga sâmbătă și deplasarea de la Limpeziș, șansele râmnicenilor de a prinde un loc de play-off sunt în creștere.
ACS Voința Limpeziș în jocurile de pe teren propriu: 0-4 cu ACS Unirea Braniștea, 4-0 cu AFC 1919 Dacia Unirea Brăila, 0-3 cu CS Viitorul Ianca, 3-4 cu AFC Dinamo Bacău și 1-7 cu CS Aerostar Bacău.
CSM Rm.Sărat în meciurile din deplasare: 1-0 la CS Sporting Liești, 1-0 la CS Viitorul Ianca, 2-0 la AFC Dinamo Bacău, 0-1 la ACS Unirea Braniștea și 4-1 la AFC 1919 Dacia Unirea Brăila.

Pronostic: 2

5. CS Sporting Liești - AFC 1919 Dacia Unirea Brăila - Stadion Comunal (Liești - Galați)

Arbitri: A: Ciprian Iurgen Lică (Constanța - Constanța), A1: Dorinel Colniceanu (Tulcea - Tulcea), A2: Cristian Tanase 9Constanța - Constanța)
Observator: Ștefan Patrichi (Iași - Iași)
Delegat joc: Nicolae Nuță (Ploiești - Prahova)

Lieștiul pornește mare favorită în confruntarea de pe teren propriu cu lanterna seriei Dacia Unirea Brăila. Oaspeții au fost modești până acum în jocurile din deplasare de unde s-au întors mereu cu mâna goală, așa cum credem că se va întâmpla și la Liești, Sportingul încă mai speră la un loc în play-off, însă în acest moment  misiunea pare una imposibilă, gălățenii pe lângă un parcurs fără greșeală ar  mai avea nevoie și de jocul rezultatelor.
CS Sporting Liești în meciurile jucate acasă : 0-1 cu CSM Rm.Sărat, 2-2 cu ACS Voința Limpeziș, 0-3 cu AFC Metalul Buzău, 2-1 cu CS Aerostar Bacău și 1-0 cu ACS Unirea Braniștea.
AFC 1919 Dacia Unirea Brăila în partidele de pe terenuri străine: 0-9 la CSM Rm.Sărat, 0-7 la CSM Focșani, 0-4 la ACS Voința Limpeziș, 1-9 la AFC Metalul Buzău și 0-5 la CS Aerostar Bacău.

Pronostic: 1

Loc

Clasamentul (11)

M

V

E

Î

Gol

Pt

1

AFC Metalul Buzău

11

9

1

1

32-6

28

2

CSM Rm.Sărat

11

8

2

1

23-4

26

3

CS Aerostar Bacău

11

6

3

2

34-14

21

4

CSM Focșani 2007

11

6

2

3

25-7

20

5

ACS Unirea Braniștea

11

6

1

4

19-12

19

6

CS Sporting Liești

11

4

3

4

13-17

15

7

CS Viitorul Ianca

11

3

3

5

14-20

12

8

AFC Dinamo Bacău

11

3

1

7

15-19

10

9

ACS Voința Limpeziș

11

1

1

9

15-44

4

10

AFC 1919 Dacia Unirea Brăila

11

0

1

10

4-51

1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 4-a Neamț, Play-out: Etapa a 1-a | Victoria Tarcău a înregistrat scorul rundei, însă cele mai multe goluri s-au marcat la Podoleni. Rezultatele etapei a 1-a și clasamentul actualizat

  Play-out: Etapa a 1-a (4 mai) AS Unirea Trifești 4-0 ASF Girov AS Viitorul Podoleni 5-...