vineri, 28 iulie 2023

Fotbal liga 3-a, seria a 9-a | Răzvan Pîntea va evolua sub formă de ÎMPRUMUT la CS Universitar din Alba Iulia

Răzvan Pîntea unul din cei mai longevivi jucători ai ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, mijlocașul stânga care a pus umărul la promovarea galben-negrilor la L3 și în sezonul recent încheiat la L2 (aici in foto în deplasarea de la Bucecea) din partida retur pierdută cu 1-3 cu Dante Botoșani, meci ulterior câștigat la masa verde de nemțeni datorită retragerii din competiție a formației patronate de Victor Mihalachi, a fost împrumutat de clubul nemțean pentru un sezon în L3, seria a 9-a, la CS Universitar din Alba Iulia, formație ce a incheiat sezonul trecut pe locul 5 din postură de campioană în play-out cu un total de 38 de puncte, cu 1 mai mult decât ACS Tg.Mureș.
Răzvan Pîntea a fost în sezonul trecut unul din jucătorii de bază ai nemțenilor, a marcat de 6 ori,  o dată din penalty și prin evoluțiile sale a pus umărul la promovarea galben-negrilor la L2.
Golul său din min.2 de pe Areni, în play-off, în remiza 1-1 cu ACS Foresta Suceava a rămas și acum pe retina suporterilor nemțeni, așa că nu ne rămâne decât să îi urăm multă baftă, sănătate și evoluții tot mai apreciate la noua sa formație. 

Un comentariu:

  1. As fi spus Bună ziua,dar se pare că cei din conducerea clubului ne-au stricat-o,prin îndepărtarea /împrumutul lui Pîntea, Lăcustă și se pare și Ciaun . Jucătorii autohtoni trebuiau să facă un melanj împreună cu cei veniți mai noi.Din păcate am mai văzut filmul cu Ceahlăul international care a retrogradat și cu Lăcătuș și cu antrenorul sârb.Succes maxim Răzvan și tuturor celorlalți jucători împrumutați sau îndepărtați,voi ați respectat clubul și culorile chiar și când nu veneau banii la timp sau nu se respectau promisiunile asta-i viața . Sperăm că suporteri sa fim contraziși prin rezultate.Hai Ceahlăul Piatra Neamț!

    RăspundețiȘtergere