sâmbătă, 23 decembrie 2023

Fotbal Liga a 2-a | Analiza (Sondajul) | Care a fost cel mai bun jucător al galben-negrilor în sezonul de toamnă al L2. Se poate VOTA doar în varianta WEB

 

Amintirile ni s-au mai sedimentat așa că în așteptarea Moșului Crăciun și a Noului An vă invit să faceți un exerciții de memorie, să analizați jocul favoriților în sezonul de toamnă al ligii a 2-a, adică cele 15 jocuri oficiale din campionat + 3 jocuri din Cupa României (ACS Șomuz Fălticeni, CSM Bucovina Rădăuți și U Cluj) și să vă exprimați votul în SONDAJUL lansat de SNP pe blog, vizibil în versiunea web (pe PS sau Laptop).
După o analiză în care s-a ținut cont de minutele jucate, goluri marcate, cartonașe, eliminări, randament, etc a fost foarte greu să întocmesc un top 5, așa că...am decis să urc 10 nume în sondaj cu regretul că unii componenți ai lotului nu au prins nominalizările datorită accidentărilor care au influențat randamentul lor, cu mențiunea faptului că pentru locul 6 de exemplu nu s-a putut face o diferențiere clară în opinia SNP. 
Mihael Onișa este de exemplu  mijlocașul la închidere cu  minutele cele mai multe din lot, cu un randament constant bun, iar Patrick Petre este cel mai eficient jucător al Ceahlăului dacă ținem cont de faptul că el a marcat 4 goluri din acțiune în campionat dar și 3 goluri în Cupa României (2 cu CSM Bucovina Rădăuți, 1 cu U Cluj).
Se poate vota un singur jucător și doar o singură dată de pe același dispozitiv, însă dacă dețineți mai multe device-uri o puteți face de pe fiecare din ele.
Tot în varianta web a SNP aveți și opțiunea unuia dintre sponsorii acestui blog, postul de radio Ibiza, așa că nu vă rămâne decât să dați PLAY!
Votul se oprește pe 31 decembrie la orele 24:00.
Din sezonul de primăvară vom veni și cu alte surprize pe canalul de Youtube SNP.

2 comentarii:

  1. Un sincer Mulțumesc Domnule Dan Esanu, pentru râvna de care ați dat dovadă pe parcursul anului de a informa pe toți iubitorii sportului nemțean și pentru imaginile in care ați surprins momentele deosebite din timpul partidelor sau în afara lor!La Mulți Ani!2024 sa va găsească sănătos și la fel de pasionat pentru a ne delecta împreună de realizările și succesele echipelor nemțene!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mulți ani frumoși și sănătoși, să ne revedem cu bine in 2024!

      Ștergere

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | Matei Moraru SUSPENDAT 2 ani pentru că a refuzat contractul propus de U Cluj, clubul de care aparținea! Nemțenii au făcut recurs însă șansele să îl păstreze pe underul 2005 sunt MINIME!

  Lovitură dură pentru unul dintre cei mai buni jucători sub vârstă ce au evoluat în Liga 2 în acest sezon. La aproape o lună după ce a fost...