luni, 15 ianuarie 2024

Fotbal liga a 2-a | ACSM Ceahlăul a întrat în cantonamentul pe plan local. Alexandru Buziuc prezentat oficial de galben-negrii. FC Bacău va fi primul adversar din pregătiri în 25 ianuarie de la orele 12:00

 

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a început astăzi, 15 ianuarie 2023, primul stagiu centralizat de pregătire la Piatra Neamț. Conducerea tehnică are un ”meniu” de câte două antrenamente pe zi, la Stadionul Municipal ”Ceahlăul”, punându-se accent pe acumulări fizice, atât în sala de forță, cât și pe pista arenei sau pe terenul sintetic.
Fotbaliștii singurei formații de L2 din Moldova sunt cazați și servesc masa la fel ca și anul trecut la Grand Hotel Ceahlău unde le sunt asigurate cele mai bune condiții.
De menționat că echipei s-a alăturat și portarul Stefan Krell, dar și noul venit Alexandru Buziuc. Nu sunt jucători care să absenteze, indiferent de motiv.
Mai trebuie spus că galben-negrii va sta în cantonament până pe 23 ianuarie, iar pe 25 ianuarie 2024 va disputa un meci amical în compania celor de la FC Bacău, formație antrenată de Costel Enache. Meciul se va juca de la ora 12:00, dar abia săptămâna viitoare se va decide dacă la Piatra Neamț sau Bacău. Cert este că dorința conducerii noastre este ca disputa să aibă loc în orașul de la poalele Pietricicăi.
Alexandru Buziuc este primul nume pe anul 2024, pe care conducerea administrativă l-a anunțat în mod oficial ca fiind atacantantul de care echipa avea nevoie pentru îndeplinirea obiectivului de calificare în play-off. Atacantul care a evoluat la CSA Steaua București în ultima jumătate de an în care a fost utilizat in 12 partide reușind să marcheze o singură dată, a acceptat oferta clubului nemțean și a semnat un contract valabil până la finele lunii iunie 2024.
Alexandru Buziuc are 29 de ani, iar în carieră a evoluat pentru FCSB, Gaz Metam Mediaș, FC Vaslui, CS Mioveni, Academica Clinceni și Rapid Suceava.
Alexandru Buziuc este originar din Suceava, are 29 de ani (n.15.03. 1994) și făcut junioratul la Sporting Suceava.

foto: CSM Ceahlăul - facebook

Un comentariu:

  1. Timpul este foarte scurt, plombele reale de care are nevoie echipa se lasă așteptate mai ale pe linia defensiva la mijloc sunt soluții,in atac mai este nevoie de un jucător dar nu doar la număr.Suntem lămuriți cu Vasvari și Tincu, normal că nu vor doar până în iunie.Insa mai sunt jucători care nu vor fi in loturile echipelor de Superliga și se vor ruga ei de Ceahlăul sa le ofere o șansă.Sigur conducerea negociază cu mai mulți jucători dar că să parafrazez un cetățean în viață,"iarna nu-i că vara". Succes băieți ,pregatiti-va cu sârg și rezultatele vor fi pe măsură, având în vedere că Ceahlăul in istoria sa deobicei are un sezon de primăvară mai bun decât cel de toamnă.Hai Ceahlăul!

    RăspundețiȘtergere

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | Matei Moraru SUSPENDAT 2 ani pentru că a refuzat contractul propus de U Cluj, clubul de care aparținea! Nemțenii au făcut recurs însă șansele să îl păstreze pe underul 2005 sunt MINIME!

  Lovitură dură pentru unul dintre cei mai buni jucători sub vârstă ce au evoluat în Liga 2 în acest sezon. La aproape o lună după ce a fost...