duminică, 4 februarie 2024

Fotbal liga a 2-a, AMICAL | ACSM Ceahlăul Piatra Neamț REMIZĂ în al 3-lea test din Antalya contra kazahilor de la FC Tobol Kostanay. Cortelezzi a adus egalarea pentru Ceahlăul cu 7 minute înainte de final

 

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a continuat astăzi duminică 4 februarie de la orele 11:00 seria partidelor de verificare de pe tărâm turcesc, adversarii elevilor profesorului Cristian Pustai fiind o formație de pe locul 8 din Superliga din Kazahstan - FC Tobol Kostanay - nimeni alta decât deținătoarea Cupei la zi.
Meciul a putut fi urmărit LIVE pe canalul de youtube a formației din Kazahstan, grupare care a oferit o adevărată lecție de profesionalism clubului nemțean printr-o transmisie de calitate, cu interviuri la inceput de joc, în pauză și la final, o galerie  foto de acest joc amical de asemenea cu sprijinul organizatorilor acestui turneu de pregătire o găsiți la rubrica galerie foto.


Partida de astăzi a fost un bun prilej de a testa nivelul de pregătire la care au ajuns cele 2 formații, iar în ceea ce privește formația nemțeană, se încearcă creearea unui prim 11 în care  se regăsesc și câteva din achizițiile din această iarnă, în special în compartimentul defensiv.
Galben - negrii au început repriza I în formula: 
Barna - Albino, Taraduda, M.Constantin, Bacalu - Akwasi, Savu - Llullaku, Neicuțescu, P.Petre - Cortelezzi.
În repriza a 2-a au mai intrat: 
Boison - Petkov, Jalbă, Core, Oltean - Jaquite, Onișa - Moraru, Larrauri, Buziuc cu mențiunea că uruguayanul Cortelezzi a fost integralist. 
În prima repriză kazahii au controlat jocul mai mult și au reușit deschiderea scorului prin Gabaraev (17) cu o lovitură precisă de cap lângă rădăcina stâlpului din dreapta lui Barna, o fază la care Marius Constantin a fost devansat în săritură, iar atacantul kazah a profitat de oportunitatea ivită.
În repriza a 2-a nemțenii au fost mai activi după minutul 70 și ca urmare a deselor modificări din ambele formații, Larrauri a șutat periculos din marginea careului mare iar portarul celor de la FC Tobol a respins cu greutate în față, pentru ca peste numai 3 minute, galben-negrii să restabilească egalitatea tot în urma unei lovituri de colț.
A executat de pe  stânga underul Matei Moraru pe prima bară acolo unde longilinul Alexandru Core a prelungit cu capul inteligent în fața porții de unde oportunistul Cortelezzi a înscris tot cu capul din 4 metri.
Nemțenii vor continua luni programul de pregătire cu 2 ședințe de antrenament iar marți, 6 februarie, va urma al 4-lea joc de verificare în fața unei formații braziliene Gremio Esportivo Mauense - o grupare ce activează în Divizia Secundă a Campionatului Paulista grupa B.

Galerie foto - Reco Sport Training Camps :





















































Un comentariu:

  1. Echipa noastră nu a făcut un joc rău,dar în prima repriză s-au văzut în continuare slabiciunile defensive capitolul la care evident este de lucru.Tobol clar o echipă bună cu valoare individuală peste Ceahlăul,un test foarte bun pentru echipa noastră .

    RăspundețiȘtergere

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | Matei Moraru SUSPENDAT 2 ani pentru că a refuzat contractul propus de U Cluj, clubul de care aparținea! Nemțenii au făcut recurs însă șansele să îl păstreze pe underul 2005 sunt MINIME!

  Lovitură dură pentru unul dintre cei mai buni jucători sub vârstă ce au evoluat în Liga 2 în acest sezon. La aproape o lună după ce a fost...