sâmbătă, 4 mai 2024

Fotbal liga a 4-a Neamț, Play-off | ACSM Ceahlăul pierde în etapa a 1-a la Voința Ion Creangă, CSM Roman profită și pune +3 în față în urma succesului dobândit în fața Pietricicăi. Remiză albă între Victoria Horia și Speranța Răucești


Etapa a 1-a (4 mai)

AS Victoria Horia

0-0

CS Speranța Răucești

CSM Roman

2-0

FC Pietricica Site Bau Piatra Neamț

AS Voința Ion Creangă

2-0

ACSM Ceahlăul II Piatra Neamț

Prima etapă a play-off-ului a consemnat un rezultat surpriză la Ion Creangă acolo unde Voința, această "bestie neagră" pentru ACSM Ceahlăul, a eliminat prima formație a galben-negrilor și din Cupa României în urmă cu mai multe sezoane, a dispus cu 2-0, scor stabilit încă din prima repriză de satelitul formației de ligă secundă, formație ce s-a confruntat la acest joc și cu ceva absențe importante, dar acest lucru nu știrbește cu nimic din laurii formației din Ion Creangă care a produs un fotbal bun în special în prima repriză iar Tofan a fost cel mai bun de pe teren. 
De eșecul Ceahlăului la Ion Creangă a profitat CSM Roman care a trecutrr cu acelați scor 2-0 de FC Pietricica Site Bau și s-a cocoțat pe primul loc al seriei de play-off.
Totul a fost în f avoarea romașcanilor în această rundă, încluziv remiza fără goluri de la Horia, acolo unde Victoria din localitate și CS Speranța Răucești s-au anihilat reciproc. 

Loc

Clasamentul (1)

M

V

E

Î

Gol

Pt

1

CSM Roman

5

4

0

1

13-4

12

2

CS Speranța Răucești

5

3

1

1

7-4

10

3

ACSM Ceahlăul II Piatra Neamț

5

3

0

2

12-3

9

4

AS Victoria Horia

5

2

1

2

7-11

7

5

AS Voința Ion Creangă

5

2

0

3

6-6

6

6

FC Pietricica Site Bau

5

0

0

5

3-19

0


Galerie foto: Gelu Cracana


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | S-a RUPT lanțul de IUBIRE! ACSM Ceahlăul a RĂMAS fără antrenor principal!

  " Jos pălăria, Cristian Pustai! Antrenorul Cristian Pustai și CSM Ceahlăul Piatra Neamț au ajuns la concluzia că este timpul despărți...