vineri, 26 iulie 2024

Fotbal liga a 2-a | ACSM Ceahlăul se ÎNTĂREȘTE pe filiera timișoreană! Fabio Andrei Trip un produs al celebrei școli de fotbal LPS Banatul, ultima dată căpitan la Viitorul Șimian (L3) a marcat deja pentru nemțeni!

 

Fabio Andrei Trip (24 de ani, mijlocaș stânga, atacant) - foto centru cu mâinile ridicate deasupra capului după golul reușit cu CS Aerostar Bacău în testul nr.3 al nemțenilor din presezon a convins gruparea de sub Pietricica că merită un contract la Piatra Neamț.

Fabio este un produs al timișorenilor de la LPS Banatul, un centru renumit din țară, are 1,82 m iar piciorul său de bază este stângul.

A mai trecut pe la CNP Timișoara, SSU Poli Timișoara și Șoimii Lipova, iar în iarna lui 2019 a fost în lotul Rapidului, pe atunci lider în L3, sub conducerea lui Daniel Pancu.

Ultimul club la care a evoluat Fabio Andrei Trip este formația de L3Viitorul Șimian, grupare la care ajunsese și căpitanul echipei!

Fabio Andrei Trip a fost  utilizat de tehnicianul italian Marco Veronese atât la Focșani în testul nr.2 cu CSM Focșani 2007 (prima  repriză),  cât și în ultimul joc de verificare cu CS Aerostar Bacău (8-0) în repriza a 2-a, meci în care a debutat cu gol la Piatra Neamț prin reușita de 8-0 din min.68.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu