joi, 25 iulie 2024

Fotbal liga a 2-a | ACSM Ceahlăul MUTĂ și la nivelul underilor: Răzvan Neag și Cristian Gyulai se alătură lui Mark Țuțu în tabăra lui Marco Veronese

 

Răzvan Neag este un mijlocaș central de 17 ani care vine de la Galaxy Timișoara. În sezonul precedent, tânărul jucător a fost și în lotul divizionarei secunde CSC Dumbrăvița.
Tânărul mijlocaș central din Banat este de ceva timp la Piatra Neamț, a primit minute de joc în repriza secundă atât în partidele cu CSM Focșani 2007 (1-1 în deplasare), cât și în victoria cu 8-0 de pe teren propriu cu formația de L3 - CS Aerostar Bacău (foto 2, primul jucător nemțean din stânga fotografiei).
Răzvan Neag a semnat cu CSM Ceahlăul un contract valabil doi ani.

Cristian Gyulai este un jucător legitimat la clubul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Este născut în 2006 și este originar din Reghin, acolo unde a și început fotbalul.
Cristian Gyulai a venit la CSM Ceahlăul sub formă de împrumut de la Sepsi II până în vara anului 2025 și evoluează pe postul de atacant.
Acești 2 jucători underi - eligibili pentru poziția underului mic din teren (2006 sau mai mici) se alătură deja lui Mark Țuțu (2004), jucător ce evoluează în formula galben-negrilor pe poziția de fundaș dreapta, jucător sosit la Piatra Neamț încă de la reunire și cu care, Marco Veronese a început până acum toate jocurile de verificare din poziția de titular.
Mark Țuțu a semnat un contract valabil pe 2 ani cu gruparea nemțeană, iar mai multe date despre fundașul dreapta, găsiți AICI: https://danesanu.blogspot.com/2024/07/fotbal-liga-2-exclusiv-mark-tutu-la-al.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal juniori republicani U-16 | Elevii profesorului Lidi Chertic de la LPS Piatra Neamț se mențin lideri, victorie concludentă cu LPS Iași. Rezultatele complete ale etapei a 5-a și clasamentul actualizat

Etapa a 5-a (21 septembrie) ACS   Academia Didi Iași 11-1 CSM Focșani 2007 LPS Piatra Neamț ...