marți, 16 iulie 2024

Fotbal liga a 2-a | Cuplul de fundași centrali titulari din ultimul sezon și jumătate la ACSM Ceahlăul a SEMNAT pe Milcovul pentru nou promovata CSM Focșani!

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț anunță austeritatea la Piatra Neamț pentru noul sezon al ligii a 2-a. După renunțarea la experimentatul antrenor principal profesorul Cristian Pustai, investitorul principal nu a fost dispus să propună prelungirea contractelor la jucătorii care au dus greul în sezonul trecut, dintre titulari doar Patrick Petre și Michael Onișa primind oferte ce s-au concretizat în prelungiri ale înțelegerilor cu gruparea de sub Pietricica. Dacă îl mai punem la socoteală și pe Alex Barna - un portar experiementat pe care se poate conta încă la nivelul ligii a 2-a, cam aici se termină lista scurtă a jucătorilor care vor începe sezonul 2024-2025 în tricoul galben-negru în viitoarea stagiune a L2.
Fundașii centrali Stejărel Vișinar și Cristin Jalbă, doi din pilonii defensivei în sezonul promovării și în primul an de L2, cu mențiunea că fostul internațional moldovean a mai fost utilizat și pe postul de mijlocaș central defensiv de profesorul Cristian Pustai atunci când a fost nevoie, au dat curs ofertei venite de la noul președinte executiv Daniel Bobi Mahu-Moisii și au semnat în aceste zile pentru CSM Focșani 2007, formație care are obiectiv menținerea în eșalonul secund în acest prim sezon.
Le urăm pe această cale mult succes foștilor noștri jucători la Focșani dar și fostului președinte nemțean Bobi Mahu, iar cât de curând vă vom oferi și alte vești dinspre gruparea ce își desfășoară jocurile de pe teren propriu pe stadionul Milcovul, nou promovata urmând a mai puncta la capitolul achiziții în următoarele zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu