marți, 16 iulie 2024

Fotbal liga a 2-a | Miercuri, 17 iulie, are loc tragerea la sorți a programului de disputare a sezonului regular al Ligii 2 Casa Pariurilor. Emoții mari pentru noua echipă condusă de Marco Veronese care are nevoie și de "NOROC' pentru a îndeplini obiectivul de salvare de la retrogradare

Tragerea la sorți a programului Ligii 2  Casa Pariurilor se va desfășura miercuri, 17 iulie 2024, de la orel 14:00, la sediul FRF, în sala Ioan Chirilă.

Evenimentul va fi transmis în direct pe Youtube FRF TV și pe pagina de Fcebook a Federației Române de Fotbal.
Programul de disputare a primei faze a competiției, adică a sezonului regular, se va face pe baza Tabelei Berger pentru 22 echipe, numărul corespunzător fiecărei echipe fiind stabilit prin tragere la sorți.

Cu un buget mult diminuat față de sezonul trecut când nemțenii au încheiat campionatul pe locul 11 după numărul de puncte din 20 de formații, cu o conducere tehnică și administrativă nouă și cu un lot de jucători remaniat din temelii din care se mai regăsesc doar Mihael Onișa și Patrick Petre dintre titulari, misiunea de salvare de la retrogradare pentru Marco Veronese & Co se anunță a fi una destul de dificilă în condițiile în care din 22 de formații ultimele 5 vor lua drumul eșalonului terț.
Cu atât mai mult este important și numărul care îi va fi atribuit clubului nemțean la tragerea la sorți, un joc mai mult pe teren propriu putând face diferența în îndeplinirea obiectivului, vă reamintim că sezonul regular cuprinde 21 de etape (11 acasă, 10 în deplasare sau invers în funcție de numărul atribuit la tragere). 
Va conta desigur și unde va juca Ceahlăul jocurile cu adversarii puternici din acest sezon (FC Voluntari, U Craiova 1948, CFC Argeș, Corvinul 1921 Huneduara, Concordia Chiajna, FK Csikszereda) fiind considerate marile favorite la accederea în play-off.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu