miercuri, 24 iulie 2024

Fotbal liga a 2-a | EXCLUSIV: Carl Davordzie un atacant ghanez ce vine de la CS Gloria Bistrița 2018 via CFR Cluj va ÎNTĂRI ofensiva galben-negrilor pentru următorul sezon!

 

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț se întărește în ofensivă, compartiment aflat în mare suferință după plecările lui Azdren Llullaku, Alex Buziuc, Sergio Cortelezzi, Mihai Neicuțescu și Marius Savu, jucători că au punctat atât pe tabelă dar și prin prestațiile lor apreciate în sezonul trecut, unul de  debut pentru galben-negrii la L2
După repatrierea firească a lui Robert Ciobanu, revenit la echipă încă de la reunirea lotului sub comanda lui Marco Veronese (foto 2), pietrenii au mutat în compartimentul ofensiv cu un atacant ghanez de 24 de ani, ce  aparține de CFR Cluj și care a avut evoluții apreciate în sezonul trecut la formația de L3 - CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud.
Carl Davordzie născut la Accra (Ghana) este un atacant central ce poate juca și vârf dreapta, cu piciorul drept ca și picior de bază, are 24 de ani împliniți pe 25 mai și a fost utilizat de staff-ul tehnic în jocurile cu CSM Focșani 2007 (1-1), unde a și deschis scorul, dar și în succesul cu CS Aerostar Bacău (8-0), în ambele meciuri fiind titular în formula de start (foto 3 aălturi de Patrick Petre). 
Tânărul atacant ghanez nu este la prima experiență în Europa. Acesta a evoluat pentru prima dată în 2018 la Parma U-19, a mai trecut apoi pe la Camposanto, pentru ca în 2022 să ajungă la CFR Cluj, club care avea să îl împrumute la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud la L3. Durata contractului se întinde până la 30.06.2025, existând posibilitatea prelungirii acestuia pentru încă un sezon dacă părțile implicate și aici includem și clubul CFR Cluj de care încă aparține jucătorul vor ajunge la un numitor comun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu