miercuri, 24 iulie 2024

Fotbal liga a 2-a | Portughezul Pedro Emanuel de Sousa Albino ÎNTREGEȘTE colonia Ceahlăului la CSM Focșani 2007!

 

Noul președinte executiv al celor de la CSM Focșani 2007, Daniel Bobi Mahu-Moisii întregește pe Milcovul colonia foștilor fotbaliști de la Ceahlăul ce au evoluat cu succes în sezonul trecut la Piatra Neamț și care, s-au despărțit de gruparea de sub Pietricica datorită în principal problemelor financiare cu care se confruntă clubul nemțean, decis să scadă drastic plafonul salarial în acest sezon.
După căpitanul Stejărel Vișinar care între timp s-a și însurat (SNP îi urează pe această cale multă sănătate și tradiționalul Casă de Piatră) a urmat apoi transferul la Focșani a perechii din centru defensivei din ultimul sezon și jumătate la Piatra Neamț, a moldoveanului Cristin Jalbă, așa că acum 3 din 4 jucători de pe linia de fund a noii promovate o formează foștii jucători ai Ceahlăului din sezonul trecut.
Le dorim succes la noua echipă celor 3 foști jucători ai Ceahlăului din sezonul trecut, la fel îi doeirm și noului președinte executiv al CSM Focșani 2007, d-nul Bobi Mahu și fie ca la finalul sezonului viitor ambele formații să își îndeplinească măcar obiectivul minimal, acela de a se menține în L2.

Un comentariu:

  1. Mult succes lui Albino in carieră,însă pe noi ne interesează prezentul, cei care au plecat,speram că la mai bine,sa fie sănătoși și să progreseze.Am dori să știm de Akwasi ,pare că a revenit la antrenamente,ceea ce ne bucură dacă vom beneficia de serviciile lui . Este iubit și apreciat la Piatra Neamț ,la fel ca Patrick Petre.La urma urmei toți care au plecat nu erau top class, jucători buni pentru liga 2, altfel erau luați la echipe mai puternice din timpul campionatului,prea le ridicam statui nu au câștigat nimic și nici nu au intrat în playoff.

    RăspundețiȘtergere

Postare prezentată

Fotbal juniori republicani U-16 | Elevii profesorului Lidi Chertic de la LPS Piatra Neamț se mențin lideri, victorie concludentă cu LPS Iași. Rezultatele complete ale etapei a 5-a și clasamentul actualizat

Etapa a 5-a (21 septembrie) ACS   Academia Didi Iași 11-1 CSM Focșani 2007 LPS Piatra Neamț ...