marți, 9 iulie 2024

Fotbal liga a 2-a | EXCLUSIV: Emmanuel Asibey este fundașul central ghanez care va rămâne de această dată la ACSM Ceahlăul!

Ghanezul de 20 de ani Emmanuel Asibey - un fundaș central de mare perspectivă ce are cum se spune ambele picioare (primul din stânga) prezent la reunirea lotului din 24 iunie l-a convins pe antrenorul principal Marco Veronese că merită un contract la ACSM Ceahlăul și este practic de la 1 iulie jucător cu acte în regulă la gruparea de sub Pietricica. 
Emmanuel Asibey (foto - centru) a venit în România în vara trecută și a fost și atunci în curtea Ceahlăului, dar oficialii de atunci ai galben-negrilor și profesorul Cristian Pustai au preferat în locul său un jucător mai cu experiență și cu o carte de vizită mai impunătoare în persoana lui Lorenzo Fonseca. 
Tânărul fundaș central ghanez a evoluat timp de un sezon în Liga a 3-a la ACS Șomuz Fălticeni fiind unul din jucătorii apreciați din sezonul trecut al eșalonului terț, cu formația sa câștigând turneul play-out de consolare și locul 5 la finalul sezonului. 
Impresariat de CAS SCOUTING și adus în România de Adrian Câmpeanu acum la MTA Group, fundașul central ghanez de 1,92 m a evoluat din poziția de titular în primul joc amical disputat de ACSM Ceahlăul duminica trecută la Botoșani în compania formației de Superligă - FC Botoșani, meci pierdut la limită de galben-negri (1-2) după ce au condus până în min.74 cu 1-0!

foto: SNP și FC Botoșani - facebook

10 comentarii:

  1. Și totuși Akwasi nu a semnat ,prelungit contractul cu Ceahlăul!Dl.Mazarianu cred că încă este in joc de...glezne cu împrumutul la o echipă de Superliga.Ar fi o eroare gravă de management!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Akwasi nu vrea să mai joace pentru ACSM Ceahlăul Piatra Neamț!

      Ștergere
  2. Atunci se explică!Doar Domnu' Mazarianu credea că poate îl convinge,asta la.. Monitor Tv,pentru suporteri!

    RăspundețiȘtergere
  3. Se antrenează separat pe sintetic. Pe bani putini aduci aici jucători din ligile inferioare din Europa sau maxim L3 din România.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pare că istoria se repetă la fel cu fostul jucător Sony Ibrahim Diarra!Ori nu se pricep cei din conducere la contracte ori sunt alte... interese! Akwasi încă mai are de crescut ,nu sta bine la pase in atac,are forța , recuperează extraordinar de bine pentru campionatul romanesc,dar în ce privește jocul de cap și pasele are de lucrat, totuși are o vârstă mică și încă un sezon la Ceahlăul l-ar face mai bun și mai apreciat și cine știe și clubul ar fi în câștig dacă ar fi vândut în alt campionat sau la o ligă superioară.

    RăspundețiȘtergere
  5. Speram să-i vina mintea la cap s-au sa fie mai bine sfătuit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cota sa a crescut, la fel că și celorlalți jucători care nu au semnat prelungirea contractului. 2000 de euro la salariul său actual, este de bun simț! Dar ce sa vezi...d-nul investitor a redus cu 25% contractele încă din noiembrie! Cum să rămâi la Ceahlăul?

      Ștergere
    2. Numai comentatori... Poate v ar interesa sa investiți Dvs, și apoi sa discutați despre reduceri de salarii și etc.

      Ștergere
    3. Eu nu pot investi într-un club privat, este treaba membrilor asociației să facă rost de finanțare...și să respecte contractele!

      Ștergere
  6. Atunci îl înțeleg pe jucător , normal că nu ai cum sa tragi mai tare pentru mai puțin ,de aceea în retur s-a dat lovit în mai multe jocuri.Dl.finantator are sigur și dânsul o vină,dar nu are experiență în domeniu și învață pe parcurs, până acum vedem că doar se dezice de cei care au performat, însă sperăm că dl.Puscas îl va sfătui și va reuși să coordoneze activitatea clubului cu mai multă pricepere decât predecesorii .

    RăspundețiȘtergere