marți, 9 iulie 2024

Fotbal liga a 2-a | Noul președinte al galben-negrilor Marcel Pușcaș a ajuns astăzi la stadion și a făcut cunoștință cu membrii clubului ACSM Ceahlăul. Alți 2 atacanți s-au alăturat lotului, până la ora jocului amical cu CSM Focșani de sâmbătă, nemțenii vor avea și un preparator fizic italian

Marcel Pușcaș a ajuns la Piatra Neamț și a făcut cunoștință cu membrii ACSM Ceahlăul.
Prima concluzie trasă de noul președinte este următoarea:
Echipa arată bine din punctul meu de vedere. Voi fi prezent la antrenamente, îi voi vedea la lucru pe toți, dar o concluzie pot trage după meciul amical de la Focșani.
Consider că din punct de vedere administrativ sunt câteva probleme, dar le vom rezolva cu siguranță într-un timp scurt”.
Din informațiile SNP la Piatra Neamț au ajuns la pregătire astăzi și 2 atacanți (unul român venit de la CFR Cluj și unul turc) care vor fi evaluați cel mai probabil în aceste zile, inclusiv la jocul de verificare de sâmbătă, 13 iulie, de pe Milcovul, cu CSM Focșani 2007, club la care sunt șanse foarte mari să ajungă președinte Daniel Bobi Mahu-Moisii aflat în negocieri avansate cu formația nou promovată în această vară la eșalonul secund.
Până la ora jocului amical de sâmbătă, cel mai probabil de la orele 10:00 datorită temperaturilor toride ce se anunță sâmbătă în orașul marii Unirii, clubul nemțean va avea cu siguranță și un preparator fizic italian care se va ocupa pentru acest sezon de latura profesionistă în tot ceea ce înseamnă pregătirea fizică la Ceahlăul.
Vă reamintim că la CSM Focșani evoluează din această vară și fostul căpitan al Ceahlăului, Stejărel Vișinar.

foto: CSM Ceahlăul - facebook și Gelu Cracana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu