duminică, 7 iulie 2024

Fotbal liga a 2-a | Iga Victoire Bokana Batantu a debutat în amicale cu asist pentru golul de 1-0 al lui Geani Crețu! Mijlocașul central defensiv francez vine la Ceahlăul din L4 elvețiană de la CS Chênois. Pietrenii au pierdut pe final, la limită, amicalul de prezentare de la Botoșani!

 

Iga Victoire Bokana Batantu este un mijlocaș central de 24 ani francez de picior drept (primul din stânga) care a fost prezent încă din prima zi la reunirea lotului din 24 iunie de la Piatra Neamț. 
Batantu a intrat titular în primul amical disputat de echipa lui Marco Veronese la Botoșani, pe terenul formației de Superligă pregătită de Bogdan Andone și a fost la originea golului marcat de Geani Crețu în min.41 (foto centru) în urma unei acțiuni personale în care a pasat decisiv în gura porții fiului rătăcitor al fotbalului nemțean trecut pe la Dinamo și FC Argeș și lansat în fotbalul mare de profesorul Gabriel Rădulescu.
Mijlocașul central francez a evoluat ultima dată în L4 elvețiană la gruparea CS Chênois
În repriza a 2-a formația de Superligă a întors scorul în ultimul sfert de oră prin reușitele semnate de jucătorii Zoran Mitrov (74) și Mouhadib Jaly (82).
Galben-negrii au început cu următorul 11 (1-4-3-3):
L.Brănescu - Țuțu (under), Bracelli, Asibey, F.Abel - M.Onișa, Lima, Batantu - G.Crețu, R.Ciobanu, P.Petre

FC Botoșani: Eduard Pap - Petro Charles, Daniel Celea, Andrei Miron, Alexandru Țigănașu - David Gabriel, Eduard Florescu,  Adair Ferreira, Chapi Romano - Enzo Lopez, Sebastian Mailat


FC Botoșani întâlnește în prima etapă a Superligii pe Oțelul Galați, luni 15 iulie, de la orele 18:30, joc ce de va disputa pe stadionul " Municipal " din Botoșani.
Pentru ACSM Ceahlăul continuă pregătirea pe plan local urmând ca următorul joc de verificare să fie programat la sâmbăta viitoare la Focșani pe Milcovul în compania noii  promovate CSM Focșani 2007.

Galerie foto: FC Botoșani

























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal juniori republicani U-16 | Elevii profesorului Lidi Chertic de la LPS Piatra Neamț se mențin lideri, victorie concludentă cu LPS Iași. Rezultatele complete ale etapei a 5-a și clasamentul actualizat

Etapa a 5-a (21 septembrie) ACS   Academia Didi Iași 11-1 CSM Focșani 2007 LPS Piatra Neamț ...