duminică, 21 iulie 2024

Fotbal liga a 3-a | CS Gloria 2018 Bistrița - Năsăud se REUNEȘTE luni de la orele 18:00 cu profesorul Cristian Pustai la timonă și 2 ofensivi trecuți pe la Ceahlăul: Azdren Llullaku și Alex Buziuc vor pune umărul la promovarea Gloriei în eșalonul secund!

 

La Piatra Neamț nu a mai fost nevoie de profesorul Cristian Pustai, cel care a realizat promovarea istorică a  nemțenilor la L2 și a încheiat primul sezon al ligii a 2-a pe un onorant loc 11 în clasament, după ce în prealabil ratase la mustață calificarea în play-off la finalul sezonului regular. 
Cu un buget pe avarie și cu o politică economicoasă în care cei mai valoroși  jucători din sezonul trecut nu au acceptat reducerile salariale și au optat pentru alte destinații, astăzi vă vom da detalii despre locul în care vor evolua cel puțin pentru un sezon profesorul Cristian Pustai, al 2-lea căpitan din sezonul trecut al nemțenilor și  atacantul adus în iarna trecută la Piatra Neamț de la CS Mioveni. 
CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a ratat promovarea la L2 pentru al doilea sezon  consecutiv și pe cale de consecință managementul sportiv a fost încredințat impresarului Bogdan Apostu, cunoscut pentru implicarea sa la UTA Arad și CS Corvinul 1921 Huneduara. 
Profesorul Cristian Pustai îl înlocuiește la cârma Gloriei pe Adrian Falub care l-a rândul său fusese schimbat cu Iosif Rotariu, însă care, se pare nu a acceptat ca lotul de jucători să îi fie făcut de firma de impresariat a lui Bogdan Apostu!
Pe lângă foștii săî elevi pe care ia avut la Ceahlăul, albanezul de 36 ani Azdren Llullaku, al 2-lea căpitan al galben-negrilor și Alex Buziuc - atacantul de 30 de ani sosit în această iarnă și care a fost titular în ultimele jocuri din sezonul regulat și în play-off în locul uruguayanului Sergio Cortelezzi căzut în dizgrația investitorului principal al Ceahlăului, la Bistrița vor mai ajunge printre alții și atacantul Andrei Blejdea (28 ani, trecut pe la Chindia, U Cluj, Hermannstadt, etc), Gabi Deac (29 ani - mijlocaș dreapta, ultima dată la CSC Șelimbăr), underul 2005 Melniciuc (CS Tunari, CSU Craiuova 2) plus experimentatul portar de 31 de ani Raul Avram (ex FC Botoșani, Miroslava, Petrolul, Brăila, Minaur, Metaloglobus și CSM Deva).
Însă mutarea cea mai importantă anunțată de bistrițeni pare a fi un vârf de atac brazilian de 24 de ani, Rafael Tavares (trecut și prin prima ligă din Slovacia la Spartak Trnava, apoi în prima ligă din Cehia la cluburi precum Karvina și Vlasim).
Reunirea bistrițenilor este prevăzută pentru luni, 22 iulie, la orele 18:00 la arena proprie. 

PS: Ieri a bătut palma și Vasile Bogdan Forizs - fundaș central (mijlocaș devensiv) cu echipa bistrițeană, așa că numărul jucătorilor de la Ceahlăul ce vor evolua la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud sub comanda profesorului Crsitian Pustai urcă la 3!

Un comentariu:

  1. Un băiat bun și modest , Bogdan Forisz, putea sa rămână în lotul Ceahlăului sau sa ajute în liga 3.Poate oferta Gloriei a fost superioara ,probabil și obiectivele dar și faptul că este apreciat de Dl.Pustai.Succes Bogdan Forisz!

    RăspundețiȘtergere