miercuri, 14 august 2024

Fotbal L2 | Primele plecări la Ceahlăul: un fundaș și un mijlocaș veniți în această vară, fără minute în primele 2 etape de campionat!

După startul ratat de campionat la L2, clubul nemțean a trecut deja la curățenie în lot. Dacă într-o primă fază erau vizați cei din compartimentul defensiv, fundașii centrali Eugenio Bracellli, Marie-Sainte sau Emmanuel Asibey, iată că clubul de sub Pietricica a oficializat astăzi despărțirea de 2 tineri jucători sosiți în această vară și care, nu au avut nici măcar 1 minut la dispoziție în cele 2 jocuri oficiale să arate ceea ce pot.
Fundașul central Robert Răducioiu (20 ani, 1,89 m) ce ocupa și poziția underului mare sosit în această vară de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe II, cu meciuri în sezonul trecut pentru Progresul Spartac, dar și cu alte formații importante în CV precum CSC 1599 Șelimbăr, CFR Cluj II sau FC Brașov SR, dar și mijlocașul stânga timișorean Fabio Trip (24 de ani, 1,80) - acesta din urmă sosind la Piatra Neamț de la formația de liga a 3-a Viitorul Șimian utilizați în jocurile de pregătire dar fără minute în primele 2 jocuri oficiale sunt primii trecuți pe liber de clubul nemțean.
Vom reveni în zilele următoare și cu alte știri legate de plecările de la echipă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | ACSM Ceahlăul merge sub Turnul Chindiei pentru a recupera din punctele pierdute acasă cu Slatina și Metaloglobus. Marco Veronese nu poate conta pe Albel Folha și Jakov Katușa încă rerefăcuți

  ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a plecat aștăzi spre Târgoviște pentru partida de mâine de la orele 16:00 cu formația dâmbovițeană AFC Chindia,...