joi, 1 august 2024

Fotbal liga a 2-a | CSM Ceahlăul organizează selecții la mai multe grupe de copii. Vezi detaliile în comunicat!

 

CSM Ceahlăul Piatra Neamț și-a schimbat strategia din această vară și tinde să devină în viitorul apropiat unul din cele mai importante cluburi din Moldova, specializat și pe creșterea copiilor și juniorilor, în organizarea unei Academii la nivel TOP pentru această parte a țării.
Beneficiind de condiții excelente de pregătire și instruire la stadionul Municipal și pe cale să finalizeze un parteneriat de viitor cu LPS Piatra Neamț, clubul de sub Pietricica aspiră ca într-un viitor nu prea îndepărtat cât mai mulți elevi din Academie să facă pasul la prima echipă, iar de ce nu, peste 2-3 ani când galben-negrii vor fi în Superligă, cât mai mulți jucători din lot să fie promovați din propria pepinieră.

Familia CSM Ceahlăul se mărește
Fotbalul este cel mai apreciat și urmărit sport de pe întreg mapamondul. Fotbalul oferă sentimente nebănuite și unește oameni.
𝐃𝐚𝐜𝐚̆ 𝐯𝐫𝐞𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐩𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐢 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭, 𝐝𝐚𝐜𝐚̆ 𝐭𝐮 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐝𝐞𝐫𝐢 𝐜𝐚̆ 𝐩𝐨𝐭̦𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐞𝐬𝐚 𝐬̦𝐢-𝐭̦𝐢 𝐩𝐨𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧𝐝𝐞𝐩𝐥𝐢𝐧𝐢 𝐯𝐢𝐬𝐮𝐥, 𝐚𝐭𝐮𝐧𝐜𝐢 𝐂𝐒𝐌 𝐂𝐞𝐚𝐡𝐥𝐚̆𝐮𝐥 𝐏𝐢𝐚𝐭𝐫𝐚 𝐍𝐞𝐚𝐦𝐭̦ 𝐢̂𝐭̦𝐢 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐚̆ 𝐬̦𝐚𝐧𝐬𝐚 𝐝𝐞 𝐚 𝐭𝐞 𝐚𝐥𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐜𝐞𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐚𝐢 𝐢𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯 𝐚𝐥 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐬̦𝐢 𝐚𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥𝐮𝐢.
CSM Ceahlăul Piatra Neamț așteaptă copiii și tinerii dornici de a practica fotbal să își încerce șansele la grupele noastre.
Astfel, puteți suna la numerele afișate mai jos pentru a afla detalii despre programele de antrenament:
- pentru cei născuți în 2009 și 2010, relații la telefon 0766293408
- pentru cei născuți în 2011, relații la telefon 0786605140
- pentru cei născuți în 2012 și 2013, relații la telefon 0745791313
- pentru cei născuți în 2014 și 2015, relații la telefon 0747622958.
Hai CSM Ceahlăul!
💛🖤

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | Foto + Video: Ceahlăul, mai bună în deplasare decât pe teren propriu! Nemțenii câștigă italienește sub Turnul Chindiei prin golul ghanezului Davordzie ajuns la cota 3 în campionat și au 7 puncte din 10 cucerite pe terenuri străine!

  Dacă în sezonul trecut sub comanda profesorului Cristian Pustai, nemțenii erau o forță în jocurile de pe teren propriu, acolo unde de regu...