joi, 8 august 2024

Fotbal liga a 2-a | EXCLUSIV: ACSM Ceahlăul se "BETONEAZĂ" în defensivă cu un fundaș central polonez exeperimentat ce cunoaște campionatul ligii a 2-a. Kamil Wiktorski a sosit la Piatra Neamț!

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a reușit în această seară să își asigure serviciile unui jucător experimentat în compartimentul defensiv acolo unde a suferit teribil în primul joc oficial din campionatul L2 de la Miercurea Ciuc. 
Kamil Wiktorski este un fundaș central polonez de 31 de ani, cu experiența ligii a 2-a din România la formații precum Dunărea Călărași, Gloria Buzău sau CS Tunari. 
Apărătorul polonez de 1,89 m s-a născut la Bydgoszcz în țara natală și are acum o cotă de piață de 125 de mii de euro conform site-ului specializat transfermarkt.com.
Crescut de clubul Zawisa ajunge în 2009 în Scoția la clubul Rangers acolo unde joacă mai întâi la echipa Rangers U-20 și în sezonul 2012-2013 face pasul la legendara formație din Scoția, multiplăcampioană națională.
Până a ajunge în România mai bifează în carieră o serie de cluburi din țara sa natală: Zabkovia II, Dolcan Zabki, Legionovia, Z.Sosnowiec, Podbeskidzie și Chojniczanka.
Kamil Wiktorski a fost aproape de a semna cu Ceahlăul și în iarna trecută fiind dorit de profesorul Cristian Pustai - cel care la avut sub comandă la Dunărea Călărași și Gloria Buzău, formație la care devenise căpitanul echipei, însă în iarna trecută CS Tunari formație amenințată cu retrogradarea la acea vreme a făcut o ofertă superioară grupării nemțene. 
Vă reamintim că la Ceahlăul mai evoluează un fundaș central polonez și cu cetățenie italiană, Eugenio Bracelli, așa că cel mai probabil peste câteva etape odată cu adaptarea lui Kamil la Piatra Neamț, nemțenii ar putea avea un cuplu de fundași centrali polonezi în defensiva italianului Marco Veronese.
Date din contract și poza oficială de prezentare le veți găsi în zile următoare pe pagina oficială a clubului!
PS: Durata înțelegerii contractuale dintre Kamil Wiktorski și clubul de sub Pietricica este până la finalul sezonului în curs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | ACSM Ceahlăul merge sub Turnul Chindiei pentru a recupera din punctele pierdute acasă cu Slatina și Metaloglobus. Marco Veronese nu poate conta pe Albel Folha și Jakov Katușa încă rerefăcuți

  ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a plecat aștăzi spre Târgoviște pentru partida de mâine de la orele 16:00 cu formația dâmbovițeană AFC Chindia,...