marți, 13 august 2024

Fotbal liga a 2-a | Ne plângem că nu avem UNDERI. Denis Benga a ales Gloria Bistrița, acolo unde sub comanda profesorului Cristian Pustai au mai ajuns Bogdan Forizs, Azdren Lullaku, Marius Savu și Alex Buziuc!

 

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț suferă în acest start de sezon la capitolul underi. Dacă în ediția trecută de campionat Matei Moraru, Marius Savu (ambii cu 5 goluri), Bogdan Bacalu, Alex Fărăgău, Alex Anton și Denis Benga (foto la minge) au fost soluții viabile pentru galben-negri din păcate în acest start de sezon, Cristian Gyulai și Răzvan Neag încă nu s-au ridicat la prestațiile predecesorilor lor.
Dacă ne referim la Denis Benga - jucătorul venit în iarna trecută la Piatra Neamț sub formă de împrumut de la CS Universitatea Craiova, jucător 2005 și internațional român U-19, acesta nu mai continuat la Piatra Neamț, s-a întors la Universitatea, clubul de  care aparținea, iar formația ce este acum lider în SuperLiga României l-a împrumutat la Gloria Bistrița, în L3, acolo unde a fost solicitat de profesorul Cristian Pustai, cel care îl cunoaște atât de bine.
Glumind dar cu un râs forțat sau mai degrabă cu un zâmbet amar la Gloria Bistrița - una din marile favorite la promovarea în cel de-al 2-lea eșalon în acest sezon, avem deja o colonie importantă de jucători care au activat în ediția trecută de campionat la Piatra Neamț.
Profesorului Cristian Pustai căruia îi urăm  mult succes și baftă la promovare i s-au alăturat foștii nemțeni Bogdan Vasile Forizs, Azdren Lullaku, Marius Savu, Alex Buziuc și acum Denis Benga!

Un comentariu:

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | ACSM Ceahlăul merge sub Turnul Chindiei pentru a recupera din punctele pierdute acasă cu Slatina și Metaloglobus. Marco Veronese nu poate conta pe Albel Folha și Jakov Katușa încă rerefăcuți

  ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a plecat aștăzi spre Târgoviște pentru partida de mâine de la orele 16:00 cu formația dâmbovițeană AFC Chindia,...