luni, 12 august 2024

Fotbal liga a 2-a | EXCLUSIV: SOLDATUL ajunge astăzi la Piatra Neamț! Dacă îl CONVINGE pe Marco Veronese, ghanezul Raman Chibsah cu 94 de meciuri în Serie A și 2 promovări la activ din Serie B cu Sassuolo și Benevento ar putea fi cel mai TITRAT fotbalist legitimat la Piatra Neamț din istoria clubului!

 

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț este ULTIMA după 2 etape disputate în campionatul ligii a 2-a, în urma a 2 eșecuri cu câte 3 goluri primite în primul mitan atât în deplasarea de la Miercurea Ciuc cu FK Csikszereda (1-3) dar și acasă (0-3) cu CSM Slatina, formația pregătită de Daniel Oprescu.
La finalul jocului de pe teren propriu cu CSM Slatina, investitorul principal al nemțenilor Ioan Anton Măzărianu promitea întăriri în linia de apărare și la mijlocul terenului fiind conștient că transferurile realizate în această vară în compartimentele respective s-au dovedit a fi până acum nereușite.
Raman Chibsah este un mijlocaș ghanez defensiv de picior drept de 31 de ani, are o înălțime de 1, 77 m și vine din campionatul Italiei, din serie D de la formația Folgore Caratese.
Dacă îl va convinge pe tehnicianul italian Marco Veronese că poate fi o soluție în compartimentul median, experimentatul mijlocaș ghanez și-ar putea relansa cariera la Piatra Neamț, ar fi printre ultimele sale șanse.
Nimeni nu poate pune la îndoială valoarea lui Chibsah, un jucător ce are la activ 2 promovări în serie A cu Sassuolo și Benevento, cu 94 de prezențe în serie A și peste 80 de jocuri în serie B, inclusiv la Frosinone și Parma, câștigător al Bundesligii B cu VLF Bochum, evoluții apreciate în Super Lig din Turcia la Gaziantep sau prezențe în Grecia la cluburi precum Apollon Smyrnis și  Ionikos Nikeas (L2).
După Kamil Wiktorski - experimentatul fundaș central polonez despre care am scris  AICI: https://danesanu.blogspot.com/2024/08/fotbal-liga-2-exclusiv-acsm-ceahlaul-se.html, mijlocașul central defensiv Raman Chibsah ar fi o mutare cu greutate care credem noi  ar putea ajuta echipa nemțeană în acest sezon de L2.
Cum toți cei 3 fundași centrali de până acum utilizați de Marco Veronese au greșit în primele 2 etape, ACSM Ceahlăul caută și alte soluții pentru postul de fundaș central, ex-nemțeanul Vlad Andreș - acum la FC Voluntari ar putea veni sub formă de împrumut sub Pietricica dacă cele 2 cluburi ajung la un acord.

Un comentariu:

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | ACSM Ceahlăul merge sub Turnul Chindiei pentru a recupera din punctele pierdute acasă cu Slatina și Metaloglobus. Marco Veronese nu poate conta pe Albel Folha și Jakov Katușa încă rerefăcuți

  ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a plecat aștăzi spre Târgoviște pentru partida de mâine de la orele 16:00 cu formația dâmbovițeană AFC Chindia,...