vineri, 16 august 2024

Fotbal liga a 3-a | Meci amical: ACS Șomuz Fălticeni - ACSM Ceahlăul II Piatra Neamț 2-0 (1-0)

 

Vineri, 16 august 2024, echipa satelit de L3 a grupării ACSM Ceahlăul Piatra Neamț sub conducerea profesorului Gabriel Rădulescu a susținut o nouă partidă de verificare din preson în deplasare, la Fălticeni, în fața colegei de serie pregătită de Daniel Stoica.
Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor de la Șomuz, golurile amfitrionilor fiind reușite de jucătorii Ionuț Plămadă (14) și Zaharia (75). 

Ceahlăul II: 
Anastase - Alistar, Curbăt, Apetrei, Coroi - Pîntea, Stan, Raman Chibsah - Apostol, Abdulghani, Agafiței

Au fost primele minute pentru mijlocașul central Raman Chibsah (foto la minge), un jucător care a primit un joc de acomodare pentru a intra cât mai repede în ritmul competiției, de asemenea în repriza a 2-a a evoluat în poartă și un portar italian care se află de ceva timp la Piatra Neamț, iar pe flancuri alături de tânărul vârf Abdulghani i-am regăsit pe mult mai cunoscuții Andrei Apostol și Antonio Agafiței.
Fostul căpitan din sezonul trecut de L4 Neamț - Alexandru Ștefănescu se pregătește din această vară cu formația de L4 Neamț - CSM Roman!

Foto: Alex Săvescu - Fălticeni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | Foto + Video: Ceahlăul, mai bună în deplasare decât pe teren propriu! Nemțenii câștigă italienește sub Turnul Chindiei prin golul ghanezului Davordzie ajuns la cota 3 în campionat și au 7 puncte din 10 cucerite pe terenuri străine!

  Dacă în sezonul trecut sub comanda profesorului Cristian Pustai, nemțenii erau o forță în jocurile de pe teren propriu, acolo unde de regu...