vineri, 27 septembrie 2024

Fotbal în weekend | ACSM Ceahlăul joacă sâmbătă acasă cu CSC Șelimbăr, satelitul primește vineri replica Gloriei Ultra la L3. Vezi datele de disputare și adversarii formațiilor de juniori pietrene din campionatul ELITA și al juniorilor republicani

Final de săptămână cu multe meciuri de fotbal pentru echipele de seniori și juniori ai formațiilor nemțene angrenate în campionatele naționale de seniori și juniori. 
Vineri 27 septembrie de la orele 17:00, Ceahlăul II primește pe terenul III Sintetic din Complexul Sportiv Ceahlăul replica formației Gloria Ultra într-un joc ce contează pentru etapa a 5-a a ligii a 3-a, seria I.
Elevii profesorului Gabriel Rădulescu sunt pe locul 8 în clasament cu 4 puncte în timp ce formația Gloria Ultra (fosta Rapid Brodoc) ce își desfășoară jocurile de pe teren propriu  la Dorohoi are un punct în plus și se clasează 2 poziții mai sus în clasament.
Gabriel Rădulescu, antrenor CSM Ceahlăul II:
”Ca și până acum, pentru CSM Ceahlăul II urmează un meci dificil, contra unui adversar cu jucători cu experiență la acest nivel competițional. Să nu uităm că echipa din Dorohoi este una care în patru etape a pierdut o dată, a câștigat o dată și a mai înregistrat două remize. Nu aștept de la jucătorii noștri decât să joace cu ambiție, să evite greșelile din trecut și să reușească să fie mai eficienți, mai ales la finalizare. Dacă se va întâmpla acest lucru, consider că sunt șanse să înregistrăm un rezultat pozitiv. Moralul le este bun, chiar dacă în ultimele două jocuri am pierdut și cred că deja au trecut peste emoțiile debutului la nivelul seniorilor”
Sâmbătă, 28 septembrie, de la orele 11:00, în campionatul ligii a 2-a, ACSM Ceahlăul sub conducerea italianului Marco Veronese o înfruntă pe CSC 1599 Șelimbăr, grupare pregătită din acest sezon de Constantin Shumacher.
Dacă pietrenii sunt în zona neutră a clasamentului, pe locul 12 cu 10 puncte, formația din Șelimbăr a avut un start mai greoi și cu doar 6 puncte în clasament ocupă locul 15.
După eșecul din precedentul meci de pe teren propriu cu FC Metaloglobus, nemțenii își doresc cel de-al 2-lea succes de acasă, după victoria cu CS Mioveni (2-0 în etapa a 4-a.
La mijlocul acestei săptămâni nemțenii și-au aflat și adversarii din grupele Cupei României, programul jocurilor (30 octombrie în deplasare cu CS Afumați, 4 decembrie acasă cu CFR 1907 Cluj și 18 decembrie acasă cu FC Botoșani) iar din partea principalului Marco Veronese am înregistrat următoarea reacție:
"Participarea în Cupa României este o bună oportunitate pentru noi să jucăm împotriva a două echipe din Superliga. De asemenea, participarea va da jucătorilor posibilitatea de a își compara nivelul cu ce se joacă în prima divizie și de a își îmbunătăți jocul.
Asigurăm pe toată lumea că vom încerca să fim competitivi și să arătăm un fotbal cât mai bun".
În competițiile rezervate juniorilor, la Elita U-15 și U-16, echipele ce reprezintă ACSM Ceahlăul sunt programate acasă sâmbătă 28 septembrie, în cuplaj de la orele 12:00 și ulterior 14:00 în compania formațiilor similare ale clubului ACS Kids Tâmpa 2015 Brașov.
În campionatul rezervat juniorilor republicani U-19, ACSM Ceahlăul joacă sâmbătă 28 septembrie de la orele 14:00 în deplasare la LPS Suceava, în timp ce LPS Piatra Neamț evoluează o zi mai târziu de la orele 12:00, tot la Suceava, dar în compania lui ACS Juniorul.
Juniorii U-17 evoluează 2 ore mai târziu cu aceeași adversari și tot în deplasare precum ca și colegii lor mai mari de la U-19.
Ziua de duminică 29, septembrie programează jocuri și pentru juniorii republicani U-15, respectiv U-16, competiție la care suntem reprezentați de LPS Piatra Neamț, juniorii pietreni urmând a se deplasa la Iași pentru a data replica în cuplaj de la orele 14:00 și respectiv 16:00 replica gazdelor de la ACS Academia Didi Iași.

În acest weekend nu avem etapă în campionatul div.A de handbal feminin, jocurile etapei a 3-a în care formațiile nemțene HCF Piatra Neamț și CSM Roman sunt programate acasă cu CSU Neptun Constanța și respectiv CSM Galați urmând a avea loc pe 5 octombrie.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal în weekend | ACSM Ceahlăul joacă sâmbătă acasă cu CSC Șelimbăr, satelitul primește vineri replica Gloriei Ultra la L3. Vezi datele de disputare și adversarii formațiilor de juniori pietrene din campionatul ELITA și al juniorilor republicani

Final de săptămână cu multe meciuri de fotbal pentru echipele de seniori și juniori ai formațiilor nemțene angrenate în campionatele naționa...