joi, 19 septembrie 2024

Fotbal liga a 2-a | ACSM Ceahlăul merge sub Turnul Chindiei pentru a recupera din punctele pierdute acasă cu Slatina și Metaloglobus. Marco Veronese nu poate conta pe Albel Folha și Jakov Katușa încă rerefăcuți

 

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a plecat aștăzi spre Târgoviște pentru partida de mâine de la orele 16:00 cu formația dâmbovițeană AFC Chindia, joc ce contează pentru etapa a 7-a a ligii secunde a sezonului regular.
Ambele formații au avut un început modest de sezon în campionat fiind după 6 runde în zona de play-out, pe locurile 15 (nemțemii cu 7 puncte), respectiv 17 (dâmbovițenii cu 6 puncte) așa că meciul de mâine ar putea însemna un bun prilej de a mai salva ceva  din capitalul de imagine de care încă se mai bucură cele 2 formații. De altfel într-un clasament al suporterilor în sezonul trecut Chindia a câștigat detașat fiind urmată de CSM Reșița și ACSM Ceahlăul însă în acest sezon lucrurile par a sta altfel după disputarea primelor 6 etape din sezonul regular, ambele echipe ce se înfruntă mâine sub turnul Chindei fiind cu mult sub cota de piață anticipată la startul sezonului de oficialități.
Reducerile la abonamente pentru suporteri se pare nu au prins în ambele tabere, publicul exigent cunoscător de fotbal atât la Piatra Neamț dar și la Târgoviște sancționând pe această cale slabul management sportiv și lipsa de rezultate.

Marco Veronese - antrenor principal ACSM Ceahlăul: " Mergem la Târgoviște să dăm tot ce putem pentru a obține cele 3 puncte! "

Antrenorul italian al Ceahlăului, Marco Veronese, a declarat că a pregătit meciul de la Târgoviște la victorie și așteaptă de la elevii săi mai multă concentrare pentru a reuși să înscrie.

”Mergem la Târgoviște să dăm tot ce putem pentru a obține victoria, am pregătit meciul pentru a obține cele trei puncte. Băieții s-au antrenat bine în această săptămână. Întâlnim o echipă bună, care chiar dacă a pierdut cu 4-1 în etapa trecută, trei sferturi din meci a fost la nivelul adversarului. Sper ca băieții să intre pe teren cu multă încredere pentru a reuși un rezultat bun. Și mai concentrați la finalizare. Echipa a făcut un meci destul de bun cu Metaloglobus, am încercat să înscriem, ne-am creat ocazii, dar era nevoie de un pic mai multă determinare și precizie pentru a reuși asta”, a declarat Marco Veronese, care are încredere că echipa sa își poate reveni: ”Înainte de eșecul cu Metaloglobus am avut o serie bună de cinci meciuri în care am făcut rezultate foarte bune. În meciul trecut am pierdut, dar cred că putem reveni. Avem calitatea necesară să nu primim gol și să marcăm, avem jucători cu calitate. Nu am pregătit neapărat vreo suspriză adversarului, noi încercăm să muncim zi de zi la antrenamente pentru a pune probleme oricărei echipe, indiferent cu cine jucăm.”

Partida de mâine de la Târgoviște de la orele 16:00 va fi condusă la centru de gălățeanul Dorin Burloiu, ajutat de arbitrii asistenți Andrei Diaconu (Iași) și Gabriel Neagu (Călărași). Observator de arbitri pentru acest joc este Irina Mîrț din București iar delegat de joc este Mircea Bucur (Târgu Mureș).

Etapa a 7-a va fi deschisă astăzi cu jocul:

FC Bihor Oradea - Steaua Bucureșți de la orele 17:00, iar programul celorlalte jocuri din etapă este următorul: 

CS Concordia Chiajna - AFC Metalul Buzău - sambătă orele 11:00

CS Mioveni - CFC Argeș - sambătă orele 11:00

CS Corvinul Hunedoara - AFC Câmpulung Muscel 2022 - sambătă orele 11:00

FC Metaloglobus - ACS Viitorul Pandurii Tg.Jiu - sambătă orele 11:00

CSM Focșani 2007 - FCU Craiova 1948 - sambătă orele 12:00

CSM Slatina - ACSM Reșița - luni 23 septembrie orele 16:00

FK Csikszereda - CSC Dumbrăvița - marți 24 septembrie orele 18:30

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | ACSM Ceahlăul merge sub Turnul Chindiei pentru a recupera din punctele pierdute acasă cu Slatina și Metaloglobus. Marco Veronese nu poate conta pe Albel Folha și Jakov Katușa încă rerefăcuți

  ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a plecat aștăzi spre Târgoviște pentru partida de mâine de la orele 16:00 cu formația dâmbovițeană AFC Chindia,...